Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

miłość do muzyki

Polecane posty

Gość no i też ię zastanawiam
jeśli chodzi o porównanie, mam nadzieję że dla ukochanej gotów byłbyś zrobić znacznie więcej niż dla muzyki:P

Gość Lucjusz Kaniniusz Gallus
Poświęcam jej mnóstwo czasu. Wydaję na nią kupę kasy. Nie raz chodziłem głodny, bo całą kasę wywaliłem na nią :-). Nie mogę bez niej wytrzymać dłużej niż jeden dzień. Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Zasypiam z nią. Pomaga mi, gdy wszyscy wkoło mnie wkurzają :-). ...nazwijcie to jak chcecie :-) Teraz słucham i oglądam: http://www.youtube.com/watch?v=xMZeYuRNaW8 ..z tym, że ja mam to na DVD - doskonały dźwięk, świetna, lekka, muzyka :-) pozdrawiam

jeśli chodzi o porównanie, mam nadzieję że dla ukochanej gotów byłbyś zrobić znacznie więcej niż dla muzyki no oczywiście....kobieta zawsze musi znajdować pierwsze miejsce na podium - czego nie zapomni sugerować , podkreślić i nakreślić - w końcu inaczej była by obrażona i cały czas z fochem ...:P💤

Gość luka w baku
łowco:classic_cool: nie każ mi się obnażać publicznie. chcesz jabłko? Jem właśnie:) Ja podobnie tak jak Ty mam wiele miłości:)muzycznych. Trudno mi wybierać z pośród takiej ilości ulubionych

Gość luka w baku
Moja dysortografia jest żenująca :D

Gość luka w baku
Krwawa, fajne:)