Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfewfewfwe

Czy wasi rodzice spia za dnia?

Polecane posty

Gość ewfewfewfwe

jw

Gość NIEEEEEEEEEeeeee
bo w ciagu dnia pracuja

Gość ewfewfewfwe
moj bezrobotny tata spi do 15, potem wstaje, je, siada na kompa, potem o 21 znow ubiera sie w pizame........ moja mama po pracy jest zmeczona, kladzie sie i spi do wieczora,potem na chwile wstaje i znow spac..w weekeendy spi prawie caly dzien/noc........... to normalne? brak mi z kim pogadac,wszedzie zgaszone:O

Gość moja mama w soboty
po południu zdrzemnąć się z godzinkę.Wstaje w dobrym humorze i może wówczas funkcjonować do późnych godzin nocnych. W tygodniu jest to niemożliwe, pracuje, do domu wraca ok 17.30. Woli wcześniej pójść spać.

Gość a moi rodzice sa na emeryturze
wstaja ok 5:30-6:00 ,ok 12 jedza obiad,pozniej maja drzemke,wstaja zjedza kolacje i ok 21 ida spac:)

Gość dont wory be hapi
do "a moi rodzice" - > to oni tylko spia i jedza? ewfewfewfwe - > to nie jest normalne

Gość kaola poalo
mama śpi, bo wstaje o 5:45, więc jak przyjeżdza o 15:15 to idzie spać na 30-40 minut. ojciec od 15, po pracy, siedzi przed tv, gdzie przeważnie zasypia parę razy. ojciec idzie spać ok 22, wstaje około 7-8 mama ok 23. tyle.

dont worry -no prawie,w miedzyczasie tv poogladaja -ogolnie nuda ;)

nas tez to kiedys czeka:D

Gość fgvfdv
moja mam wstaje o 6 do pracy wraca o 16 czasem polozy sie spac ale to rzadko, a wieczorem to o 22 idzie spac natomiast ojciec paracuje 24 godziny wraca i ma 48 godz wolnych i tak na zmiane wiec wstaje do pracy o 5 wraca o 6 nastepnego dnia i spi do 13 lub 14

Gość po basenie moja mama
zawsze kładzie się na półgodzinną drzemkę, czuje się zmęczona. Dziwne, bo 2 razy w tygodniu z ojcem wyruszają na 25-30 km wyprawę rowerową i wraca rześka.A poza tym ani ojciec, ani mama w dzień nie śpią. Wstają o 6-7, spać chodzą koło północy.

Gość kurde to ja codziennie wstaje
o 3.30 rano żeby na 6 do pracy dojechać, wracam do domu przed 16 i ani nie myślę o śnie. Kładę się spać koło 21 lub 22.00. W weekendy śpię dłużej, nieraz do 11.00 ale nie ucinam sobie drzemek przez dzień bo w nocy za cholerę bym nie zasnęła. Tak poza tym to powiedzcie mi co mi się mogło stać, że z wczoraj na dzisiaj całą noc nie spałam, ani na minutę, chodziłam po domu i miałam tyle energii, że w ogóle nie chciało mi się spać, dodam że wczoraj wstałam jak zwykle o 3.30 i w wogóle nie spałam i dzisiaj na 6 do pracy, wróciłam i do tej pory nie chce mi sie spać! czyli w ogole nie spie od wczoraj od 3.30 rano i nie wiem dlaczego ale za cholere nie jestem zmęczona. Dodam, że nic wyskokowego nie brałam, kawy nie pijam...

Gość po basenie moja mama
kurde to ja codziennie wstaje Ja przed miesiączką tak mam:D

Gość kurde to ja codziennie wstaje
Okres już miałam... Moze to przez to ze rzucam palenie i po prostu tak organizm reaguje? boje sie ze dzisiaj tez nie zasnę bo póki co się na to nie zapowiada i jutro jeszcze zasłabnę w pracy :o

Gość kurde tj calkiem mozliwe
obojetnie jaki nalog bys nie rzucala ,to sa wlasnie skutki uboczne.Pij melise z 3-4 torebek przed spaniem.Pomoze