Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

problem z wejściem

Polecane posty

witam mam problem. to jest mój drugi facet, nie jestem dziewica. z obecnym chlopakiem mamy problem, wszytsko ok gra wstepna i juz mamy zaczac sie kochac a on nie moze we mnie wejsc. probojemy i nic tylko troche jest we mnie dalej nie da rady, mnie to poprostu boli i mam wrazenie jakby nie mozna bylo dalej wejsc. z poprzednim facetem mialam tylko raz taki problem przy pierwszym razie za drugim razem poszlo gladko a tu probojemy i nic sie nie udaje. czekam tylko na powazne odp. a nie na wygłupy głupkow

Gość Gumowy Joe
Moze sie zle zalogowal, albo podal zle haslo?

widze ze nie moge liczyc na zadna rade. nikt nie mial takiego problemu. chlopak mowi ze lezy mi to w glowie ten problem, chce tegio ale chce zeby bylo idealnie i sie blokuje

sorki chyba faktycznie zle trafilam. nie to forum, tu sami znawcy ktorym wszytsko wychodzi. a jak ma ktos problem to jest jakis dziwny

nie ma tu zadnej osoby ktora miala taki problem?

Gość Gumowy Joe
nie wszystkim wychodzi, innym też wchodzi...

Gość ar
glupota rona beznadziejnosci zygac sie chce

Gość usiądź na hydrancie
i problem z głowy

Gość aggggaatta88
onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa może po prostu facet cię nie rozgrzał. może nie byłaś na tyle podniecona. żeby cię nie bolało, musisz po prostu być dobrze rozgrzana przez swojego faceta. możesz jeszcze spróbować jakiegoś lubrykantu. wysmarować, może będzie łatwiej :)

Ja też myślę,że to siedzi Ci w głowie. Może trzeba zrobić dłuższą grę wstępną? musi Cię TAM rozgrzać do czerwonośći ;)

Gość Gumowy Joe
No wlasnie, uzyj jakiegos smalcu albo wilczego sadla, to powinno zadzialac... :-)

Gość chyba w snach
nie bylas podniecona czyt. wilgotna dlatego nie mogl w ciebie wejsc. uzyj zelu intymnego

Gość DaanceLover
po 1 popiescic rozgrzac sie jak sie popiesci to sie zmiesci a potem powoli do przodu

Gość gdybym ja miala
a moze to ty jestes za malo podniecona albo zestresowana i jestes sucha lub po prostu stresem "zamykasz" sama sobie wejscie do pochwy. Ja raz jak sie zdenerwowalam to facet z anic nie mogl we mnie wejsc. A moze sprobujcie innej pozycji w ktorej to ty bedziesz na niego wchodzic np. na jezdzca. A moze kup jakis zel - dureks. A co na Twoje problemy ginekolog?

moze poprostu ma za dlugiego albo za grubego a skoro twierdzisz ze czujesz ze sie dalej nie da to sie nie da nie ma czegos takiego ze sie nie da bo... no bo czemu mialo sie nie dac krasnoludki zamknely drzwi czy co? A i jeszcze cos nie dziw sie ze ludzie tak reaguja bo skad maja wiedziec czemu nie moze wlozyc do twojej cipy to twoja cipa i jej nie widza a nawet jak by widzieli to i tak by im to nie pomoglo idz do ginekologa