Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat_tuberozy

dupa ze mnie

Polecane posty

Gość kwiat_tuberozy

jejku mam studniowke .. ogolnie jestem osoba komunikatywna. a teraz boje sie kolegi zapytac.. czuje sie taka załosna i w ogole ;| . zauwazyłam niedawno..że mam niska samoocene.. jak ktos mi mowi komplementy , to zaraz sie obrazam , bo mysle że jaja sobie robia ze mnie.. z gory zakładam ,ze zostane odrzucona , choc sie jeszcze nikogo nie pytałam.. a wiadomo kazdy chce jakos wypasc.. nawet nie mam ochoty na szukanie sukienki .. bo jak słysze temat studniowka to mam mdłosci. ;/ zazdroszcze osobom co maja partnera ;)

Gość Spica
Mam to samo, ale nie mam nawet potencjalnej osoby której można by się spytać...

Gość a tak zapytam...
ile płacicie od osoby?

Gość kwiat_tuberozy
240zl od pary ..

Gość to może się nie zamęczaj
i jednak poproś kolegę, żeby się nie okazało, że jak juz sie w końcu zabierzesz do rzeczy to on powie, że już obiecał komus innemu !

Gość a tak zapytam...
u mnie 320 od pary

Gość kwiat_tuberozy
w zasadzie mam dosc komfortową sytuacje.. bo juz jeden kolega zaoferował sie sam.. ale nie wiem czy chce z nim isc.. znamy sie tak o z imprezy.. i jest tak sobie w moim typie.. lepsze niz nic.. wiem .. moze ktos sobie pomysli..ale głupia jestes.. i ma pewnie racje.. ale mnie dreczy sumienie.. bo mam jednak wybor .. jesli pojde z tym kolega to zero mojego poswiecenia.. bo nawet nikogo sie nie pytałam.. ale mam taki stres.. mam mu jutro dac odpowiedz.. ale mogę zapytac sie innych .. ale boje sie.. zal mi siebie samej.....

Gość kwiat_tuberozy
my mamy w srodku tygodnia, wiec jest taniej:)

Gość kwiat_tuberozy
maskakra.. tyle kasy i za co ??? chyba,ze macie limuzyne itp. Ale są takze uczniowie ktorych nie stac i np szkoła troche doklada u nas..wiec wszyscy ida...moze nie bedzie bog wie czego ..ale napewno tez fajnie ;D

Gość kwiat_tuberozy
jakie macie sukienki ???