Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesc kochanie :)

Dla ....

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=Xh9Cp4rd7mI Jakiś duch jest na dole w holu Jakiś demon jest pod łóżkiem Coś dziwnego jest w ścianach Krew jest u góry na schodach I unosi się przez pokój I tam nic nie widze I wiem że to jest prawda Ponieważ teraz to jest na mnie Nie rozumiem tego Hej! Nie rozumiem tego Ał! Jakieś stukanie w podłodze Jakieś chrobotanie za drzwiami Jakieś kołysanie na krześle Ale nikt tam nie siedzi Jakiś smród roznosi się wokół Ale nikogo nie odnaleziono I kaszel i ziewanie Gdzieś nie spokojna dusza chodzi Nie rozumiem tego hej! Nie rozumiem tego Hej! I kto dał tobie prawo by wstrząsać moją rodziną? I kto dał tobie prawo by wstrząsać moim dzieckiem, ono potrzebuje mnie I kto dał tobie prawo potrząsania moim rodzinnym drzewem? Nóż wbijasz mi w plecy Strzelasz do mnie strzałą! Powiedz mi duchy są zawistne? Zawistny duch Jakieś stukanie w podłodze Jakieś chrobotanie za drzwiami Jakieś kołysanie na krześle Ale nikt tam nie siedzi Jakiś smród roznosi się wokół Ale nikogo nie odnaleziono I kaszel i ziewanie Gdzieś nie spokojna dusza chodzi Nie rozumiem tego No,no! Nie rozumiem tego Twoje psy mnie nie dorwą Ał! I kto dał tobie prawo straszenia mojej rodziny? I kto dał tobie prawo straszenia mego dziecka, ono potrzebuje mnie I kto dał tobie prawo potrząsania moim rodzinnym drzewem? I kto dał tobie prawo niepokojenia, zobaczenia mnie? I kto dał tobie prawo by wstrząsać moją rodziną? I kto dał tobie prawo krzywdzenia mego dziecka, ono potrzebuje mnie I kto dał tobie prawo potrząsania moim rodzinnym drzewem? Nóż wbijasz mi w plecy Powiedz mi duchy są zawistne? Wysysający zawistny duch Ał! I kto dał tobie prawo by wstrząsać moją rodziną? I kto dał tobie prawo by wstrząsać moim dzieckiem, ono potrzebuje mnie I kto dał tobie prawo potrząsania moim rodzinnym drzewem? I kto dał tobie prawo niepokojenia, zobaczenia mnie? I kto dał tobie prawo krzywdzenia mojej rodziny? I kto dał tobie prawo krzywdzenia mego dziecka, ono potrzebuje mnie I kto dał tobie prawo potrząsania moim rodzinnym drzewem? Nóż wbijasz mi w plecy Strzelasz do mnie strzałą! Powiedz mi duchy są zawistne Zawistny duch

http://www.youtube.com/watch?v=0P4A1K4lXDo Michael) Mam już dosyć niesprawiedliwości Mam już dosyć spisków To dla mnie wstrętne Co to wszystko znaczy Poniżają mnie, muszę się z tego podnieść To takie głupie Cały system aż boli (Janet) Spójrz w cień Wyjdź do światła Mówicie, że nie mam racji Musicie więc udowodnić, że macie rację Sprzedajcie swoje dusze Ale ja swoją chcę zatrzymać Muszę być jeszcze silniejsza I nie rezygnować z walki (Michael) W całym tym chaosie najchetniej by się krzyczało Traktujecie swe ofiary tak bezwstydnie (Janet) Spróbuj uporać się Z tymi wszystkimi kłamstwami, które oni wygadują (Both) Czy ktoś się nie zlituje Bo nie mogę tego już znieść Przestańcie mnie dręczyć Przestańcie wreszcie mnie dręczyć Przestańcie mnie dręczyć Chce mi się krzyczeć Przestańcie mnie dręczyć Przestańcie wreszcie mnie dręczyć Przestańcie mnie dręczyć Chce mi się krzyczeć (Michael) Mam już dosyć, kiedy opowiadacie Te swoje historie To wprowadza zemstę A wy myślicie, że wszystko jest w porządku (Janet) Ciągle zmieniacie reguły Nawet w trakcie gry Nie mogę już tego wytrzymać Czuję, że oszaleję (Michael) W tym całym chaosie Chce się po prostu krzyczeć Traktujecie swoje ofiary bezwstydnie (Janet) Sprawia wam przyjemność robienie skandali z waszych kłamstw (Both) Och, Boże, miej litość bo nie mogę już tego znieść Przestańcie mnie dręczyć Przestańcie wreszcie mnie dręczyć Przestańcie mnie dręczyć Chce mi się krzyczeć Przestańcie mnie dręczyć Przestańcie wreszcie mnie dręczyć Przestańcie *?!@#! mnie Chce mi się krzyczeć (Janet) Och, mój Boże, nie mogę uwierzyć, w to co widzę Kiedy włączyłam dziś wieczór telewizję Było mi niedobrze od tych wszystkich nieprawości (Michael) Od tych nieprawości, od tych nieprawości (Lektor czytający wiadomości) "Mężczyzna ostał brutalnie pobity ze skutkiem śmiertelnym Przez policję po omyłkowym zidentyfikowaniu Jako sprawca napadu Był to 18-letni Czarny chłopak ..." (Michael) Chce się krzyczeć przy całym tym zamęcie Traktujecie swoje ofiary bezwstytdnie (Janet)Spróbuj uporać się z tymi wszystkimi kłamstwami jakie oni wygadują. (Both) Och, bracie, miej litość bo nie mogę już tego znieść Przestańcie mnie dręczyć Przestańcie wreszcie mnie dręczyć Przestańcie mnie dręczyć Chce mi się krzyczeć (x 6)

Gość Gąska Balbbinka
mam ochote urwać komuś jaja... i chyba to zrobię :classic_cool: Starą dobrą, kobiecą metodą :P