Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pytanie

Sex Uzależnienie...

Polecane posty

Gość takie tam pytanie

Mam 32 lata, jestem w związku z kobietą, planujemy ślub, kochamy się regularnie, mniej więcej co drugi dzień, połowa zbliżeń (tak mniej więcej) kończy się jej orgazmem (tzw. pochwowym) z samej penetracji. Ona jest wniebowzięta, ja dochodzę zawsze... ale... mimo tego, że jest całkiem intensywnie nie mogę przestać myśleć o pełnym namiętności seksie z uroczą blondynką... (moja jest ciemną szatynką). Jak kilka lat wcześniej miałem blondynkę (marzyło mi się na odwrót). Czy faceci też tak macie, że mimo iż jesteście z jedną, to marzą Wam się zupełnie inne kobiety ? a może wynika to z tego, że moja kobieta pomimo tego, że ją kocham - nie jest moim wymarzonym ideałem... gdyby nie to, że się zakochałem w jej wnętrzu, to nie byłbym z nią...

Gość Ulamaseula
Nie podoba ci się fizycznie ? Jezeli tak jest to zdradzisz ja z pierwsza lepsza ktora bedzie bliska twojemu ideału

Gość pestuniaL
Przykry jestes

Gość Rahfał
Nie, ja nie mam takiego problemu. Kocham każdą cząsteczkę mojej kobiety i nie marzę o innych laskach. Jak się z nią kocham to myślę tylko o niej.

Gość takie tam pytanie
Raz, miesiąc temu miałem taką sytuację, przypadkowo poznałem dziewczynę, jasne włosy, cudne dorodne piersi, bogini seksu, ponieważ jej bardzo pomogłem, a ja byłem w jej typie, leciała na mnie masakrycznie... STRASZNIE dużo kosztowało mnie odmówienie, jej... raz się udało... tak ma być do końca życia ? Z moją wszystko jest cudowne, poza tym że mnie niespecjalnie kręci fizycznie.. jak już się kochamy to jest ok... ale przyznam się, że sam (jako facet to dziwne) lubię zgasić światło i w czasie seksu puścić wodze fantazji

Gość rtzu5678
baranie juz ci napisali kup peruke wsadz na leb i bedziesz mial blondynke i dymaj do woli

Gość ninmnlned
mam nadzieje ze ona to przeczyta i kopnie cie w d...

Gość proekozielona
dlatego ja nigdy nie związałabym sie z facetem gdybym nie była w jego typie niestety... a Ty slub planujesz.. żal...