Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieczkaaromatyzowana

Tłusta cera z wypryskami, jaki krem po peelingu?

Polecane posty

Gość swieczkaaromatyzowana

Tłusta cera, jak zaniedbuję peeling, pojawiają się czasem małe krostki. Tendencja do wągrów. Właściwie muszę robić peeling co drugi dzień, a nie raz w tygodniu, jak napisano na opakowaniu, żeby wyglądać jak człowiek. Tylko teraz: jaki krem na to? Bo chyba nie do suchej czy normalnej skóry. Na dzień, na noc? Czym one się charakteryzują? 23 lata, zmarszczek ledwo co pod oczami (używam kremu pod oczy rival de loop - kupuję w Niemczech, nie wiem, czy jest też w Polsce). Trądziku nigdy nie miałam, ale skóra taka sama, jak od kiedy skończyłam 13 lat.

Ja moge ci polecić kremy firmy Avene do cery z problemami. Do cery tłustej. Ja od dawna miałam problem z wypryskami na twarzy odkąd zaczęłam stosować na dzień i na noc kremy tej firmy problem znikł. Ale jak zapomne przez jeden dzień je zastosować to problem wraca. Jeden krem można stosować raz dzieńnie najlepiej na noc. Z tyłu jest informacja apply once a day. A drugi można stosowac dwa razy dziennie ale ja stosuje raz rano a drugi własnie wieczorem

Gość gość
Na pewno warto jest wybrac sie do profesjonalnego gabinetu zeby wykonac taki peeling. W Krakowie w Bona Dea teraz w każdy dzień czerwca peelingi lekarskie nowej generacji w promocyjnej cenie: Każdy* peeling 200 zł, między innymi: Glycopeel, Glycopeel- C, Glycopeel- S, Mandelac, C-peel + dodatki, TCA, Ferulac, KH, KJ2; Retises- CT : 250 zł Peelingi łączone w technologii nano : 300 zł

Gość jaq
następna co odkopuje topik po paru latach żeby wcisnąć reklamę. gratuluje- złota łopata dla Ciebie.

Gość gość
Na noc jak najbardziej kremy z kwasami, np. Firmy bandi , chyba ze trzy rodzaje, mozna kupic w sklepie internetowym i w salonach kosmetycznych :)