Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_z_rudym_kotem

Moja dobra koleżanka zakochała się w facecie, który

Polecane posty

Gość ona_z_rudym_kotem

ją zgwałcił Kilka lat temu moja koleżanka została w nocy zgwałcona w parku, przy klubie gdzie odbywały się rockoteki, na szczęście zgłosiła się na policję, miała obdukcję, itp był proces, gość poszedł siedzieć, wiem, że z więzienia napisał list do niej, że przeprasza, że żałuje itp. Jakieś pół roku temu wyszedł i chodził często pod jej domem, aż ją spotkał, chciał pogadać, zgodziła sie, znow przepraszał, mówil że się zmienił, ze jest innym czlowiekiem. Oni sie coraz czesciej spotykali, az sie w sobie zakochali, tak mi ona mowi!!!!! dla mnie to jest nie do pojęcia!!!!!!!! Co o tym myslicie???????????

Gość gfhgjhkjlk
moja kuzynka tez zwiazala sie ze zboczencem, nie zgwalcil jej ale siedzial za gwalty. rozwiedli sie po kilku latach, bo on wciaz napadal na kobiety, a nawet za wlasne dziecko sie bral

Gość ona_z_rudym_kotem
I myslisz ze kazdy z gwalcicieli taki jest? pytam bo naprawde martwie sie o moja kolezanke. Ale on naprawde wydaje sie, jakby teraz swiata poza nia nie widzial.... nie wiem.. byl chyba zakochany juz pare lat temu ale nie wytrzymal i musial ja zgwalcic ?????/

Gość JANUSZEK...........
Że jak????Nie rozumiem.Ona jest chyba pojebana.

Gość ona_z_rudym_kotem
Januszek, wg mnie to też jest chore, ale to sie dzieje na moich oczach wiec to widze. Ja i tak mu nie ufam - przez jego przeszlosc - bo teraz naprawde zachowuje sie nienagannie. Ale co mam powiedziec przyjaciolce???? Mam ja namawiac zeby zerwala z nim kontakty???? pewnie sie na mnie wkurzy :(((

Gość JANUSZEK...........
Na twoim miejscu zerwał bym kontakt z taką przyjaciółką.Uwazaj ,żebys nie stała sie ofiarą tego zboka.

Gość anatelle
0/10 ;)

Gość tez mi coss
spytaj sie ja czy nie obawia sie, ze ktoregos dnia napadnie na ja corke.. badz kogos bliskiego, ja tam nie wierze w nagla przemiane takich ludzi, dziewczyna jest nieodpoweidzialna.

Gość ona_z_rudym_kotem
Ludzie co Wy !! Moja kolezanka nie ma dzieci, nie ma corki, ma 26 lat... moze to chodzi o to ze ona nie byla od tamtej pory z zadnym facetem, i dopiero on jest okazal uczucie, moze to o to chodzi?

Gość ona_z_rudym_kotem
odpiszcie mi cos ludzie! kurwa ! bo jutro z rana ide do Ani, i co mam jej powiedziec?

Gość to brzmi
to brzmi jak mega romantyczna przypowieść ! brutal zamienia sie w faceta o gołębim sercu!! mysle ze kada dziewczyna o tym marzy! Do autorki postu: czy to jest prawda?