Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Będę szedł na staż! Gdzie lepiej? Hotelowa restauracja czy urząd gminy?

Polecane posty

Gość teraz ja!
Udało ci się znaleźć staż? Fajnie! Bo pamietam, że pisałeś o problemach z pracą. Choć tej roboty przy cukierkach to ci trochę zazdrościłam;) A jakie masz przygotowanie zawodowe? I na jakich stanowiskach te staże?

Gość hfytyrr5yu
ja bym poszla do urzedu gminy :)

Rozmawiałem już z właścicielem hotelu i z burmistrzem. Obydwaj obiecali mi ze wystapia imiennie. Teraz plus urzedu gminy -praca od 7-15 -wykonuje tylko robote papierkowa(przy pracownikach socjalnych) minus-wszystko musi byc dokladnie i szybko Hotel - dostaje dwa posilki dziennie - pracuje jako pomoc kuchenna ale troche roboty jest - hotel jest czynny od 12-22 ja bym pracowal od 12-20

Gość fjgjjfyrjfrhdr
A czego się tutaj pytasz? To chyba Twój staż, więc sam zadecyduj. Jak nie lubisz pracy w papierach to idź do restauracji a jak nie to do urzędu.

Gość frfrfffffffffffffffff
jak tyś sobie to załatwił ja jestem już po tylu szkołach studiach i nic nie mogę znaleźć nawet w sklepach mi odmawiają bo nie mam doświadczenia bo to no tamto...

Co do tych czekoladek w wawlu to sam żałuje że nie przykładałem się do roboty. Kto wie? byc może jak skończy mi się staż to może się tam wrócę.