Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaaaaa

czy to tym razem prawda

Polecane posty

Gość lulaaaaa

Moim problemem jest to ze jestem/bylam (no właśnie) z facetem ponad 4 lata i czesto sie rozstajemy. Nasze zycie naprawde jest strasznie zagmatwane, on mnie nizbyt fajnie traktuje i czesto sie rozstawalismy, a dzis on znowu dal mi do zrozumienia ze to koniec po wielu tygodniach męki i kłótni. Nie moge nawet rozpocząć zabliźniania ran po rozstaniu bo nie wiem czy to naprawdę rozstanie. Zastanawiam się nad tym. Dodam ze nigdy nie dowiedzialam sie co on by zrobil gdybym zerwala z nim wszelkie kontakty po takim "rozstaniu" bo zawsze jak chcial to wszytsko wracało do "normy". Nie robie w zwiazku nic zlego- to on zdaje sie nie miec mnie na uwadze w swoim zyciu. Wiem ze to brzmi jakbym byla głupia. Nie wiem czy on naprawde chce sie tym razem rozstac czy to znowu "po cos". wiem ze za mało napisalam zeby to zanalizowac, ale zadajcie jakies pytania. odpowiem. chce poznac opinie innych na taki temat

Gość alek syn alka
trudno powiedziec,

Gość alek syn alka
trudno powiedziec

a dlaczego patrzysz tylko na to czego on chce? on on on. Ty w zawieszeniu. niedobrze. nie dziwie sie, ze on sobie pozwala, skoro wie, ze moze..