Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cżStudentka

Czy tabletki na koncentracje pomagaja???

Polecane posty

Gość cżStudentka

Ktoś próbował? BO niedługo zdaje semestr i mam dużo nauki a nie moge sie skoncentrować,za dużo problemów..nerwów. Pomóżcie,dzięki :-)

Gość cżStudentka
Nikt?

Gość cżStudentka
Haloo?

ja mialam problemy z pamiecia i koncentracja nie powiem czemu:D i mialam problemy przez to z przygotowaniem sie do matury, wtedy kupilam te tabletki Sesja i rzeczywiscie lepiej mi wchodzilo wszystko do głowy. ale to juz zacznij je brac najlepiej i tak do sesji, ja tez teraz przed sesja zamierzam je brac

Gość cżStudentka
A orientujecie sie może ile kosztuje ta Sesja?

Gość czemu tak drastycznie od razu
moj syn bierze eyeQ. widac poprawe w koncentracji. ma 15 lat.

Gość Aga32ajtpgm
najpopularniejsze są na bazie zeń szenia np. Body max. Ja po nich byłam roztrzęsiona jak po zbyt mocnej kawie. Owszem spać się nie chciało ale dla mnie za mocne. Teraz używam preparat RHODIOLA tj. wyciąg z różanecznika górskiego. Nie czuje się zmęczenia więcej siły energii. Moim zdaniem najlepszy. Ale dopiero po kilku tabletkach odczujesz efekt jak organizm się nasyci preparatem. Ja mam taka pracę że muszę rano wstawać na targ potem produkcja biżuterii. mi pomaga.

Gość cżStudentka
Rhodiola-ile kosztują takie tabletuszki?

Gość Aga32ajtpgm
ja kupuje firmy naturell ok. 20zł za 60 szt opakowanie. Bierze się 1 dziennie po śniadaniu żeby nie podrażnić żołądka. Mają chyba jeszcze taka zaletę że te zioła co wchodzą w skład mają zapach odstraszający komary. Zawsze mnie chlały a w tym roku brałam całe lato i prawie mnie nie gryzły ale może to przypadek.

Gość gość
Zobaczcie preparaty typu noopept, na stronie www.braindoping.pl jest tego trochę. Można coś wybrać. Ja zamówiłam ten noopept i faktycznie zapamiętuje się jakby łatwiej, łatwiej też przypomina, anie jest to takie drogie, bo wystarcza na troche

Gość gość
NIE CZYTAJ TEGO ... Huba Buba śmierć za jutra - Jeżeli to przeczytałeś twoja matka jutro zginie chyba że wkleisz to do 5 innych

Gość gość
kozieradka czosnek

Gość OlaStudentka
Na koncentrację polecam Formentor Plus bo jest najlepszy. Kupiłam jakiś czas temu i widzę, że o wiele lepiej się uczę. Jestem skupiona i nawet przy odpowiedziach aż tak się nie stresuję. Polecam wszystkim studentom i studentkom.

Gość gość
Być może jest to efekt placebo, ale mnie pomagają :P Dobre efekty daje Momentum, o którym można przeczytać wiele ciekawych informacji (http://medtutor.pl/forum/momentum). Poza tym dobrze robi olej z wiesiołka i tran pity regularnie.

Gość marta0850
ja stosowałam momentum, bardzo sobie chwalę ten środek, w tym rankingu www.tabletki-na-pamiec.pl zajmuje pierwsze miejsce więc musi być coś na rzeczy.

Gość ZdrowaZuzia
Mi pomógł żeń-szeń stąd http://sklepswanson.pl/uklad-nerwowy/. Mają dużo innych środków - lecytynę, witaminy, ginkgo biloba. Możliwe że za jakiś czas też wypróbuje. Moim zdaniem to pomaga. Włączyłam też do diety więcej warzyw, gorzkiej czekolady i orzechów.

Gość tinss
Polecam Wam tak samo dobre jak osławione i będące na rynku dziesiąt lat cukierki szałwiowe Reuttera, tak teraz żeńszeniowo-imbirowe. Zobaczcie jak się po nich człowiek dobrze czuje i jaki mają genialny smak. Taki smak to może dać faktycznie tylko firma z tradycjami. Polecam Reuttera.

Gość menito
na mnie super działają te tabletki: http://allegro.pl/geniusz-stres-pamiec-koncentracja-nauka-i6628752805.html stosuje od dłuższego czasu i powiem szczerze że efekty są świetne. Nie przeszkadza mi ogrom nauki na studiach, sesje zdałem z bardzo dobrym wynikiem a w pracy(grafik) wykonuje o wiele więcej zadań:) Za takie efekty jest to nie droga cena, śmiało mogę polecić :)

Gość gość
Chemiczne środki wcale nie pomagają!Ja polecam tabletki żeń- szeń firmy GAL ze strony Apteki pod Smokiem- naturalnie poprawiają koncentrację i pamięć

Gość gość
Stosowałem przez pół roku Aszwagandę (oryginalny produkt) na skłonności depresyjne. Efektywność powiedziałbym na poziomie 40%. Raz lepiej, raz gorzej się czułem. Później odkryłem teobrominę w suplemencie Cocao (na stronie stario.pl można wziąć) i postanowiłem wypróbować. Efektywność zwiększyła się na jakieś 70% w porównaniu do Aszwagandy. Mam zdecydowanie mniej negatywnych myśli. Kiedyś brałem też „lekkie psychotropy” i przyznam, że Cocao ma na mnie podobny wpływ, chociaż nie zawiera żadnej chemii, a jedynie naturalny skład. Bałem się zawsze skutków ubocznych chemicznych preparatów na poprawę nastroju. W Cocao tego ryzyka nie ma. Na mnie działa, więc daję znać. Pozdrawiam.

Gość Maria44
IQooster znacznie uprościło moje życie, ponieważ stały stres w pracy powodował nerwowe napięcie i depresję. IQooster pomógł mi rozwiązać problem, jego naturalne składniki przynoszą ulgę w ciągu kilku dni, informacje są zapamiętywane o wiele szybciej, niczego nie zapominam i śpię doskonale w nocy.

Gość fermonek
Sądzę, że dobre tabletki takie jak np. suplement diety który stosuję czyli Mind Up znacznie pomagają i wpływają korzystnie na umiejętność koncentracji! Oprócz tego odkąd stosuję ten suplement nawet lepiej mi się śpi :)

Mind Up ja również biorę ale tak sama dla siebie. Jest to suplement, który w składzie ma same naturalne składniki, które bardzo dobrze wpływają na pamięć i koncentrację. Na dzień dzisiejszy już się nie uczę ani nie pracuję mimo tego mózg trzeba wzmacniać ciągle. 

Gość Marek

Od dwóch miesięcy biorę geriamoc na żeń-szeniu. Pomaga. Łatwiej mi się skoncentrować i co najważniejsze wcześniej łatwo mi koncentracja gdzieś uciekała, jak np. odebrałem telefon. Oczywiście jak nie zapomniałem, to go wyłączałem, by nic mi nie przeszkałało. Teraz ktoś może zadzwonić, a a mi latwo wrócic do spowrotem do tego, czym się akurat zajmuję.

Zdecydowanie - sprawdz geriamoc z kompletną dawką witamin i minerałów w jednej tabletce. Moja babcie było strach zostawic samą w domu, bo ciagle czegos zapominała i słabła w oczach, a po kilku miesiacach doslownie odżyła i wyniki sie polepszyly 

Gość gość

Jeżeli chodzi o kupowanie lekarstw przez Internet to ja mogę ze swojego doświadczenia polecić sklep z lekami na koncentracje pewnylek.pl/. Przesyłają szybko i dyskretnie. Wejdź sobie na ich stronę i sprawdź ofertę.