Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena198601

staram się o dziecko 4 lata

Polecane posty

Gość Magdalena198601

Tak jak w temacie staram się o dziecko 4 lata.Moje badania hormonalne są wporządku.Teraz czeka mnie hsg.Tak bardzo pragnę dziecka.Czy której z was po takim okresie się udało jak wspomnienia z hsg?

Gość Magdalena198601
Dziękuję o takie wsparcie mi chodziło

Swoim zdaniem pełnowartościową, jenniferr. Powodzenia autorce topiku!

Gość OpOWIEM cI
pOWODZENIA :)

Gość oh jenny jakaś
ty pusta. Nie przejmuj się autorko tą debilką. Ja też staram się 4 lata i nic. Hsg planuje na wiosnę zrobić jak nie zajdę.

Gość Magdalena198601
Mam już dosyć tego że lekarka mówi że wkońcu się uda.Ileż można czekać moja psychika po każdym cyklu upada coraz niżej,czy ja nie mogę bydź matka?

Gość oh jenny jakaś
oj jenny spierdzielaj z topiku. Zajmij sie pielęgnacją swojego końskiego, wrednego ryja. Wypowiedzi osoby której dupe na wiocha.pl ogląda cała Polska są .... bez komentarza.

Gość oh jenny jakaś
autorko ja tez mam chwile załamania ale wierze że się uda. U nas jedynym badaniem do wykonania jest te hsg, bo tak reszta jest ok. a ciąży brak.

Gość herr himer
z kim ty te dziecko chcesz miec?

Gość oh jenny jakaś
lepiej żebyś nie miała więcej dzieci bo co możesz im zaoferować? Zdjęcia z gołą duupą? Chamstwo? Skrzywienie genetyczne i koński ryj? Jesteś pusta i płytka do granic możliwości. Rzadko się zdarza taki małowartościowy człowiek jak ty.

Gość niepowylamywany
sposob sprawdzony---kup sobie dluga...tak gdzies na dlugosc dloni i waziutka strzykawke a nastepnie niech twoj mily se zwali i napelni tym strzykawke ,..potem do dziurki i energicznie wstrzyknac...powtarzac co drugi dzien...gwarantuje...miesiac dwa i ciaza murowana...wiadomosc dla blondynek...nie zakladajcie czasem igly na strzykawke!!

Gość herr himer
jennifer ma racje a tobie Bog nie chce dac dziewcka bo nie zasluzylas

Autorko załóż temat nie na Dyskusji ogólnej a na Antykoncepcja, płodność / Ginekolog tam są kobiety z podobnymi problemami i porozmawiacie sobie bo tu jak widać dostajesz same głupie komentarze. Sama nie mam dziecka ale dlatego że na razie nie chcę go mieć (więc ten temat na razie jakby mnie nie dotyczy) ale potrafię zrozumieć osoby które pragną mieć a nie mogą. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i mam nadzieje że w końcu Ci się uda. Pozdrawiam i nie załamuj się znam wiele osób które starało się latami ale udało się :) Myśl pozytywnie i nie przejmuj ludźmi z tego forum.

Gość znamto
magda ja staralam sie 5lat o dziecko po czym dowiedzialam sie ze nie mam owulacji...niestety rozstalam sie z mezem mam nowego partnera od 4miesiecy ale nic mu nie powiedzialam.

Gość biała migawwwka
odpocznij kobieto:) moja bratowa starała się o dziecko 5 lat, w tzw. międzyczasie zdążyła sfiksować i teraz mając dziecko wszyscy muszą się nią zajmować bo ona nie może nawet na minutę zostawić dziecka, więc jak ona chce zjeść, to trzeba jej coś do jedzenia zrobić itp., przez całą ciążę żyła zabobonami, mitami i legendami ciążowymi, teraz namiętnie wrzuca zdjęcia bobasa na n-k szwagierka starała się 3 lata i na szczęście jest normalna wyluzuj:)

Gość herr himer
moze autorka nie wie jak sie robi dzieci poprostu..

Gość baśka-32
mąż mnie zostawił :(

Gość najlepiej to ma facet
rucha sobie juz od 4 lat na całego, ale pewno jesteś nawiedzona radiomaryśką, więc rucha tak aby sie spuścić i mieć puste jaja

Wiesz jenny nie jesteś pełnowartościową kobietą :) Tak pełnowartościowa kobieta rodzi najpierw syna bo on ważniejszy a nie córkę. ( jeśli to ma świadczyć o wartości kobiety mitomanko) A tak swoją drogą to głupota i chamstwo twoje poraża. Zrób sobie nową fotę na wiocha.pl

Gość zaangażowanaaa
A facet badał nasienie?

Gość andrew2224d
jenniferr8787*** nie bluźnij a co jeśli dzieci umrą jak już będziesz po menopauzie? przestaniesz być pełnowartościowa? ostatnio była taka sytuacja w USA że w Boże Narodzenie jednej kobiecie w pożarze zginęły 3 córki i do tego rodzice, została zupełnie sama, jest po 40stce a sprawa rozwodowa z mężem w toku. Nie znasz dnia ani godziny więc nie wiesz co cię czeka.

to się kiepsko starasz, 4 lata, ja bez starania wpadłem i mamaa dziecko wojny 1982 rocznik.

Nie zgodze się z tobą. W dzisiejszych czas wiele par ma problemy z płodnością . A według mnie życiowym celem kobiety nie koniecznie jest urodzenie dziecka, tak myślał plebs którego przecież ty tak nienawidzisz .

głupiaś jak but jenifer, moja żona nie może dzieci, ale wychowała dzieci mojej tragicznie zmarłej żony. Nie ta matka co urodzi, tylko ta co wychowa.

Wiesz jenny głupia jesteś ja mam taką teorie nie dlatego że nie mam dzieci czy mieć nie mogę zskocze Cię mam dziecko które bardzo kocham ale nie uważam żeby fakt urodzenia dziecka świadczył o tym czy jestem pełnowartościową kobietą.

Ja stwierdzam fakt jenny że jesteś głupia po prostu głuypia. Jak wolisz mogę napisać że brak Ci jakiejkolwiek inteligencji lepiej się poczułaś?

11.01.2012] 15:46 [zgłoś do usunięcia] jenniferr8787*** blondyn to juz frajerstwo, nie moglabym wychowywac czyichś dzieci i jeszcze je utrzymywać, phi http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&am p ;am p ;ob=av2n niektórzy tak mogą to nazwać, frajerstwo, ale ja uważam, że to kobiecość z najwyższej półki.