Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Zapraszam : )

Polecane posty

Gość ar
fajne zdjecia

Gość Panicze
8/10:classic_cool:

Gość ar
jestes piekna

Miły dzień miałam. Niedługo mam ferie, ocenki wystawione, więc luzik arbuzik. Idę na osiemnastkę niedługo i myślę co kupić na prezent i takie tam pierrrdoły.

Mała ja to cały czas mam szokełe:-D witaj:-*:-*:-*:-* Skizto również witaj:-):-*:-*:-* też Cię wycmokam byś nie czuła się urażona:-P

Nawet nie wiem. Nie mam czasu o tym myśleć. Myślicie, ze jak kupię dżaka danielsa na prezent to będzie ok? Nigdy nie chodziłam na takie urodziny, ze klub wynajmowany i sama nie wiem. Nie ogarniam. Ja do klubów nie chodzę 😭 Nawet nie wiem w co się ubrać :O:O

Że tanie nie znaczy, że kiepskie. Ja tam lubie wino za dyszunie Jest smaczniutkie.

Skizto - za dyszkę to już burżuazja :D Pamiętam swoje pierwsze "wino" - Byk. Poniewierało :P

Gość jakies 17 cm
oo kurva jakie odrosty :O hallo- robimy zrzute na fryzjera dla ''koleznaki'' trzeba ludziom pomagac :D

Idem fpuertolić fiatro lodoff truskaffkowyh z żalu żem skrzywdził me Księżne i bedem grubym świniem:-(

23:19 [zgłoś do usunięcia]jakies 17 cm oo kurva jakie odrosty hallo- robimy zrzute na fryzjera dla ''koleznaki'' trzeba ludziom pomagac Juz nie cza, wczoraj farbnelam:classic_cool:

Ja piję Cavaliera czy jakoś tak. Zayebiście dobry jest! Anioł_Stróż- spadaj od mojego wianka Co wy na kafe dziś tacy rozrzutni? Na innym topiku ściepa na sukienke studniówkową dla mnie! :D:D