Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Zapraszam : )

Polecane posty

Te pomarańczowy geju bez szkoły opierdol się od mej kobiety. Ubliżanie jej skutkuje trwałym uszkodzeniem szkaradnych odnóży delikwenta

Nieładnie jest tak ubliżać pięknej kobiecie samemu będąc brzydkim waleniem. Nie potrafię tak stać i patrzeć bezczynnie gdy się komuś krzywda dzieje

Anioł strasz ciekawym gdzieś wyczytał takie bajania. Nie przypominam sobie bym domagał się kopulacji ze skizto:-D

Pryszczaty koniobijca to cię zrobił jak się sobie na buta spuścił i twoją starą w peezde kopnął

Dawaj jeszcze zgniły pomarędżu. Mile łechcesz moje ego:-P zabolała prawda w oczka co?:-P

23:52 [zgłoś do usunięcia]wypierdalaj.... Takamala przecież ty nie masz na fajki nawet. Ostatnio dawałaś d**y za pojary na deptaku. kasy to mi akurat nie brakuje:classic_cool:

Grzesław a jak tobie przebiegało rzucanie palenia? Ja ilekroć próbowałem to brał mnie straszny sqrw. I wolę palić i być spokojny niż rzucać i się wqrwiać niestety

Mała jak już to prędzej stwierdziłaś nie ma co zwracać uwagi na to małe brzydkie coś koloru biegunki