Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeglądam się w jej oczach

Jak sobie wybić z głowy fatalne zauroczenie???

Polecane posty

Gość Przeglądam się w jej oczach

Zawsze uważałem okularnice za brzydule aż poznałem przez wspólnych znajomych taką jedną prześliczną okularnice i przepadłem. Do tego cholernie charakterną. Nieba bym jej przychylił i zestarzał się z taką. Z jej strony zero zainteresowania. Okazała się mężatką. Jak jakiś idiota rozwalam sobie wszelkie okazje związania się z kimś, bo każdą do niej porównuję. W życiu bym nie pomyslał, że dla jakiejkolwiek kobiety tak przepadnę.

Gość takajedna11
powiem tylko jedno-ze strasznie bym chciala zeby ktos sie we mnie tak zakochal;(

Gość takajedna11
a to nie jest tak wlasnie ze faceci na ogol lunia charakterne?

Gość sampalia
narzucanie się osobie na punkcie, której mamy obsesje, prowadzi do wywołania u niej wstrętu i leku przed naszym towarzystwem konsekwencją jest nasze poczucie odrzucenia i najgorsze co możemy sobie zrobić, to rozpamiętywać i próbować koić ból za pomocą używek fatalne zauroczenie to objaw choroby- postępujące izolowanie się od otoczenia, pogłębiająca się samotność co w rezultacie prowadzi do depresji człowieku, jeżeli ta kobieta nie jest tobą zainteresowana to omijaj ją szerokim łukiem dla własnego zdrowia psychicznego jeżeli mylę się w tym przypadku, to przepraszam