Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaada

Mąż nie chce kolejnego dziecka:( A wcześniej ustalaliśmy coś innego

Polecane posty

Gość kaskaada

Ostatnio spóźniał mi się okres więc poinformowałam męża że mogę być w ciąży a on zamiast się ucieszyć to wyszedł bez słowa, na drugi dzień dostałam okresu a on na to że to dobrze bo on nie jest gotowy na kolejne dziecko i nigdy nie będzie! Kurcze nie wiem co o ty jego zachowaniu myśleć. Zawsze mówił że chce mieć dwoje dzieci a ty nagle takie słowa. Syn ma już prawie 2 lata wiec myślałam że to dobry moment na kolejne dziecko...

heh pisze kobieta na kafe bo szuka pomocy i wyjaśnienia a z mężem się nie dogada.. ja miałam to samo, córka ma 4 latka, zgodził się na 2.. starania trwały raptem 3 mesiące ale gdy nadchodziły "te dni" to starał się umywać ręce.. albo wyliczał że "o już kończyłem 3 razy więc już limit wyczerpany.." starania poszły w kąt bo ja osobiście przecież prosić się nie będę.. jak mojego przycisnęłam to stwierdził że go ZMUSZAM heh zmienia zdanie gorzej niż baba ;-P kolejna awantura wisi na włosku z resztą.. tego kwiatu to pół światu jeżeli facet nie chce to nie pozostaje nic innego jak albo sobie darować albo "próbować" na wpadkę.. zdarza się że plemniki mogą czasem " SAME" trafić w środek pochwy