Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo78

rozstanie z mezem

Polecane posty

Gość karo78

dziweczyny jak sie czujecie po rozstaniu z mezem??Ale nie chodzi mu tu o jakichs tyranow bo to oczywiste ale o takich w miare normalnych:)Czy ulzylo Wam po rozstaniu,czy kochacie ich jeszcze,czy cieszycie sie zyciem bez nich.Ja mam meza niby wszystko oki ale juz nie moge z nim byc.Wiadomo raz jest gorzej raz lepiej,ale dlaczego jestem traktowana jak kura domowa,jak mu obiadu nie naloze to sam nie nalozy sobie:)bez sensu to wszystko:(

Gość biała migawwwka
hm, jak długo jesteście małżeństwem?

Gość karo78
15 lat,ale tego uslugiwania mam dosc.Mamy ciezkie dni ostatnio a on sie pytal o obiad,gdzie wie,ze praucje zajmuje sie dziecmi i wogole jak kazda baba,ale jemu o obiad chodzi.

Gość karo78
kurde wogole to glowa mala do opisania tego,zapewne wiekszoc babek wie o co chodzi.Powiem,ze czesc mojej winy tez jest ale ja sie potrafie przyznac a on nie.Nawet lekkiej nerwicy dostalam 2 lata temu z jego powodu.Poszlam do lekarza i cos mi tam przepisal na ukojenie nerwow.Nie wiemczy przesadzam czy nie bo w sumie nie pali nie pije pracuje..Ale praca to nie wszystko,nawet czesto w niedziele robil,a gdzie czas na dzieci,zone jak mial ochote to tak ale jak mial wazniejsze sprawy to wybieral je.

Gość i tyyllefdfb bvzs
ja ma nie najgorsze relacje z mezem , natomiast zycie ma kazdy swoje

Gość anita z lipnicka
A jak wam sie uklada w lozku?

Gość karo78
No i co zrobic wiem,ze przyzwyczailam,ale jak nie mialam pracy to spoko nie przeszkadzalo mi uslugiwanie sprzatanie.Ale dzieci podrosly poszlam e udo pracy i jest problem bo dzieci caly dzien glodne chodza,nieraz nieubrane.Olewka totalna,a jak sie cos odezwe to afera,ze sama moge to zrobic albo jeszcze cos innego wymysla:)

Gość karo78
W lozku no coz mam powiedziec:)On sie stara widze to ale na mnie to nie dziala chyba i nie dzialalo wogole jak se wspomne,czy to brak milosci:(

Gość anita z lipnicka
To w takim razie dlaczego wychodzilas za maz? Jestes zona. Masz sie starac. Laski nie robisz.

Gość karo78
Powiedzialam mu,ze mam dosc i jak nam nie pasuje to trzeba sie rozstac,bardzo to przezyl w szoku byl totalnym.Nawet zacza gotowac hehe czasami:)Ale jednak juz nie chce zeby sie staral,odzwyczailam sie mam swoje zycie jakby on swoje sprawy a ja swoje.Niby razem a osobno co o tym sadzicie,zyc dalej czy sie rozstac.

Gość karo78
No wlasnie mam sie starac ilez mozna sie starac:))specjalnie bez przyjemnosci:)niech se znajdzie kto mu bedzie dawal na okraglo:)

Gość anita z lipnicka
Mama nie uczyla, ze brudow z domu nie wynosi sie za prog?

odswiezcie swoja milosc:) porozmawiaj z mezem :)zachec do do pomocy w domu,powiedz,ze jestes zmeczona

Gość brzydulko 30000
brzydulo lubie cie rowna z ciebie dziewuszka:)jestes 1 osoba ktorej to napisalam NA tym forum:P

Gość i raptem po 15 latach
zaczelo Ci przeszkadzac? Powiedz mi szczerze, czy jesli sie rozstaniesz , bedziesz juz do konca samotna osoba?

Gość karo78
no zaczelo przeszkadzac bo poszlam do pracy jest wiecej oboawiazkow a on nie pomaga nawet,nie mozna sie przy nim normalnie zrelaksowac.Ale ja sie pytalam czy sa kobiety szczesliwe po rozstaniu:)Czy sie ciesz zyciem na nowo nawet samotnie zdziecmi:)

Gość brzydulko 30000
bo jestes normalna kobieta podchodzisz realnie do zycia i odpisujesz na tematy zakladane przez pomaranczki:*

Po 15latach autorce zaczelo bardziej przeszkadzac bo wczesniej nie pracowala to tegotak nie odczuwala poza tym jest juz zmeczona ale na pewno da sie cos zrobic;)

cholera , chcialam Ci analize zrobic , ale Ty od razu zbijasz z pantalyku .

Gość anita z lipnicka
A moze chocby przez chwile zacznij myslec o dzieciach, a nie tylko o sobie? Pomysl jak dzieci zareaguja na wiesc, ze matka chce im odebrac tatusia.

e tam.Ja sobie mysle, ze przestala kochac swego meza.Az tak duzo pracy w domu nie ma .To nie tasma:czegos sie nie zrobi dzis, mozna jutro. Problem jest inny. Napewno nie w obiadach np.

Gość karo78
no mysle od zeiciach caly czas,kiedys go nie bylo 4 dni nawet nie zauwazyly ze ojca nie ma:)

no a gdzie byl? U kochanki czy np. w pracy? Bo to roznica?

Gość karo78
no moze nie konkretnie w obiadach,ale w e wszsytkim:) np jak dziecko ma urodziny to on ma zawsze jakies inne ciekawsze zajecie,w sumie jest tak,ze on do meskich robot a ja do babskich,ale nie zawsze tak jest bo np pomalowalam mieszkanie w zeszlym roku:)i drzewa tez urabe hehe bez sensu to wszsytko nie wiem co robic,przeciez chcialabym,zeby mnie cos w zyciu cieszylo a przy nim to trudne.Nawet pier...lona lampke se kupilam to byla afera,nie wlaczam jej caly rok czy to jest normalne zyci?

pomaranczko pomagam jesli moge:) popelniam bledy i wyciagam wnioski;)nie zawsze:P autorko mezczyzna potrafi sie zmienic:)jezeli tylko to jest problemem to moze najpierw porozmawiajcie:)

Gość karo78
wiesz co on ma taka prace,ze moze sobie naprawde czas zorganizowac,dzieci podrosna i co beda pamietac?Gdzie radosc,szalenstwo,smiech?Mnie juz dawno nic nie cieszy nawet jak komedie ogladam to nie mam sie z czego smiac:)bez sensu

Gość karo78
rozmawialismy nie raz,ale nie wiem czy mnie jeszcze zalezy:(