Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pawe艂89

Zaper Zapper Energoterapia

Polecane posty

Go艣膰 Pawe艂89

Witam wszystkich. Chcia艂em was spyta膰 o wasze do艣wiadczenia z zapperem oraz jaki zapper wybra膰. Przegl膮daj膮c r贸偶ne fora i sklepy znalaz艂em 3 rodzaje zapper贸w wartych uwagi. 1 typ: zapery wg schematu z ksi膮偶ki dr Huldy Clarks 2 typ: udoskonalony zaper Huldy przez Liliann Elmborg - Medikzap 3 typ: rosyjski zaper Cem tech i jego nast臋pca Radamir z modu艂em BRP Wg moich informacji schemat ksi膮偶kowy Huldy Clarks zawiera艂 jaki艣 b艂膮d (nie znam si臋 na schematach) oraz zastosowanie diod walcowatych nie by艂o dobrym rozwi膮zaniem, poniewa偶 cz臋艣膰 energii ucieka艂a przez kraw臋dzie. Dowiedzia艂em si臋 te偶 r贸wnie偶, 偶e prawdopodobnie ustawianie cz臋stotliwo艣ci na inn膮 ni偶 + - 30 kHz nie ma sensu (na allegro s膮 zapery z mo偶liwo艣ci膮 ustawiania cz臋stotliwo艣ci). Liliann Elmborg udoskonali艂a zaper Clarks stosuj膮c okr膮g艂e diody i pokry艂a je srebrem (wg niej srebro przenika razem z pr膮dem do organizmu - dzia艂a bakteriob贸jczo). Badany w Szpitalu Klinicznym nr 1 w Lublinie w labolatorium mikrobiologicznym. 2 powy偶sze zapery s膮 zasilane przez baterie (clarks - 9v, Elmborg 3v zmienia w 9v). Poni偶szy jest pod艂膮czany do sieci elektrycznej - zaper Radamir - zamiast diod ma 2 "branzolety" i jest to mini rezonans magnetyczny. Dzia艂a cz臋stotliwo艣ci膮 + - 30 hz. Dodatkowo zawiera modu艂 BRP (polaryzator biorytmiczny) (cem tech tego nie posiada). Wk艂ada si臋 do niego p艂ytk臋 ferromagnetyczn膮 z informacj膮 o 160 zio艂ach przeciw paso偶ytniczych i przechodz膮 one wraz z pr膮dem do organizmu - wspomaga usuwanie martwych paso偶yt贸w (niewiarygodne...!!! ). I mo偶na nim strukturyzowa膰 wode (woda strukturalna (heksagonalna) gdzie cz膮steczki wody uk艂adaj膮 si臋 w klastery, tworz膮c heksagonalne kryszta艂y. Taka woda rejestruje informacje i przekazuje je do naszego organizmu ). Mo偶na te偶 strukturyzowa膰 wod臋 z modu艂em BRP uzyskuj膮c wod臋 z w艂a艣ciwo艣ciami tych zi贸艂... Wg tw贸rc贸w Radamir jest czym艣 w rodzaju akupunktury bez igie艂. Jest stosowany w ponad 500 plac贸wkach na terenie Rosji. Czy kto艣 z was posiada jaki艣 zaper i sprawdza艂 jego skutecznos膰? Zapraszam do dyskusji w 2012 roku o skuteczno艣ci zappingu, poniewa偶 taki temat nie by艂 dawno nigdzie poruszany. Pozdrawiam Pawe艂. P.S. Je艣li poda艂em jak膮艣 nieprawdziw膮 informacje lub omin膮艂em wa偶n膮 rzecz prosz臋 mnie poprawi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 og贸lnie
to ceny zapper贸w s膮 z kosmosu wzi臋te. Ja mam ten z ta艅szych generator贸w. 200-300 z艂 Co艣 takiego jak kolega powy偶ej, ale ustawiam cz臋stotliwo艣膰 ga艂kami. Wad膮 w moim jest przeskakiwanie cz臋stotliwo艣ci o jedn膮 dziesi膮t膮. No i nie mam cz臋stotliwo艣ci Rifa i srebra koloidalnego nie zrobi臋 :) Ale og贸lnie sprawdza si臋 i na to co potrzebuj臋 pomaga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak znamy
No i bardzo dobrze,ja tez mam taki za 300z艂 z p艂ynna reg贸lacja,jaka to wada,jedna dziesiata hz:)ja ma za to czestotliwosc Becka,na czyszczenie krwi z pasozyt贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak znamy
oczywiscie ze tak jak napisa艂e艣 ,o tej krotno艣ci czestotliwosci sa to czestotliwosci tkz.harmoniczne,ale nalezy pamietac za kazda nastepna harmoniczna jest s艂absza od poprzedniej az wog贸le zanika,wiec zakres czestotliwosci ma sens,a o wodzie to mozna napisac poezje,woda tez ma dusze i pamiec,ja wode to juz przerabia艂em:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marianna pe*
"trzeba zmienia膰 trzymanie elektrody w d艂oniach czy raczej nie jest to konieczne.Mam zepper" a nie wolisz co艣 innego ptrzyma膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 end偶i568
bardzo zabawne marianna pe... Nie trzeba zmienia膰 trzymania diod, poniewa偶 to nie zmieni tej "jako艣ci" przep艂ywu. Zmieni膰 cz臋stotliwo艣膰 mo偶e wilgo膰 np potliwo艣膰 r膮k, tak偶e przy zappowaniu nie powinni艣my mie膰 wilgotnych d艂oni. Wi臋cej o tym w ksi膮偶kach dr Clarks i dr Elmborg. marianna pe to 偶e zappujesz si臋 "czym艣 innym" nie obchodzi nikogo, daruj sobie udzielanie si臋 w tym temacie ;] an_mat czy mia艂e艣 mo偶liwo艣膰 strukturyzacji wody jakim艣 urz膮dzeniem czy interesujesz si臋 tylko wiedz膮 nt. fenomenu w艂a艣ciwo艣ci wody :)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 end偶i568
oj nie an mat tylko u偶ytkownik :tak znamy:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heeeehhhhe
"srebro przenika razem z pr膮dem do organizmu" dalej nie czytam bo si臋 posikam ze 艣miechu :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak znamy Mirek
Tak an_mat,warto zmieniac elektrody ze wzgledu na biegunowo艣膰,warto przed trzymaniem elektrod owinac je cianka bibu艂a nasaczona w wodzie lepiej przewodzi impulsy,co polepsza dzaia艂anie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u偶ytkowniku
heeeehhhhe, a 艣miej si臋 艣miej. 呕ebys tak kiedy艣 srebra nie musia艂(a) 偶re膰 hie hie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak znamy Mirek
No ale na nie trzymanie moczu heeeehhhhe,zapper tez jest skuteczny,wiec polecam:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂89
Mo偶na si臋 艣mia膰 z tego nie maj膮c wiedzy. Korzysta艂 kto艣 mo偶e z Radamir ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s.o.s
dobrze to trzyma膰 przy sexie super doznania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkka
Czy mo偶e kto艣 posiada instrukcj臋 obs艂ugi urzadzenia ZAPPER CLARK/BECK R-9S z FUNKCJ膭 scan f-warmed. Nieuczciwy sprzedawca nie przyslam mi jej a to uniemo偶,liwia u偶ytkowanie do艣c drogiego urzadzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ske
jkka czy uda艂o Ci si臋 zdoby膰 instrukcje do zapper R-9S? Mam podobn膮 sytuacje jak Ty - dosta艂am urz膮dzenie bez instrukcji... i bez mo偶liwo艣ci dalszego kontaktu z dostawc膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li by艂by kto艣 zainteresowany to mam do sprzedania Zapper RIGCAD - u偶ywany 2 miesi膮ce - W PE艁NI SPRAWNY. Sprz臋t jest magiczny - u偶ywa艂em 2 miesi膮ce i o dziwo Zapper mnie wyleczy艂 z ci臋偶kiego przewlek艂ego zapalenia zatok - lekarze sobie nie dawali rady i ci膮gle faszerowali mnie antybiotykami kt贸re pomaga艂y na tydzie艅 i historia zaczyna艂a si臋 od nowa. Zapper w ci膮gu miesi膮ca usun膮艂 u mnie wszelkie dolegliwo艣ci. Zapper RIBCAD jest godny polecenia - bardzo dobre wykonanie, intuicyjna obs艂uga i bardzo du偶o predefiniowanych program贸w - ja osobi艣cie u偶ywa艂em RIFE ale wszystkie funkcje opisane powy偶ej. Producent udzieli艂 gwarancja 24 miesi膮ce czyli zosta艂o jest 22 miesi膮ce gwarancji (nie dotyczy materia艂贸w eksploatacyjnych, uszkodze艅 mechanicznych oraz z winy u偶ytkownika)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy oferta sprzeda偶y Zappera jest aktualna? Prosz臋 o kontakt. Jestem zainteresowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 M
jestem zainteresowana kupnem . Prosze o odpowiedz czy aktualna oferta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
http://quzdrowieniu.pl - Jedna z ciekawszych stron o energoterapii jak膮 uda艂o mi si臋 znale藕膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam "Super Ravo Zapper" :) wi臋cej informacji na zdrowietest.pl/cennik/ lub allegro.pl/wypozyczalnia-ravo-zapper-usun-grzyby-pasozyt-itd-i7429880281

Udost臋pnij ten post