Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hong So Gong

Hapkido

Polecane posty

Gość Hong So Gong
NIe wstawiaj Krav Magi, bo to zydowski żart. Wiele lat trenowałem Ju-Jitsu i ponad rok Win Chun. Krav Maga, to nieudolne i źle wykonywane techniki z Ju-Jitsu i uderzenia właśnie z Win Chun. Ten Combat, to profanacja sztuk walki. Rzadna technika nie jest wykonywana precyzyjnie, a to daje możliwość kontrataku :O🖐️ NIkt jeszcze nigdy nie widział mistrza Krav Magi wygrywającego realną walkę, choćby na ringu, czy MMA.

;) Gracie do tej pory uwaza ze mozna atak nozem odeprzec blokiem uczat tego w ju-jutsu... na ulicy liczy sie tylko krav-maga. MMA jest polaczeniem wielu stylow i jest to trening pod katem zawodow a nie stosowania technik utylitarnych czy po prostu obronnych...

Gość Hong So Gong
zbereznik Gracie do tej pory uwaza ze mozna atak nozem odeprzec blokiem uczat tego w ju-jutsu... Rodzina Gracie w przeciwieństwie do ciebie wygrała setki walk ulicznych z prawdziwymi ganksterami. Oni nie są takimi teoretykami i lamerami jak ty. Nara :O🖐️

Gość Hong So Gong
Poczytaj lamerze historię BJJ.

niech gracie zastosuje taki blok dla 7 letniego chlopca ktory trzyma mazaka! jestem przekonany ze bedzie mial pomazana reke i w tym tkwi problem. nie roozumiesz dzialan wojskowych i dlatego starasz sie konfrontowac ze soba style. jest to zalozenie od poczatku bledne. rownie dobrze mozesz porownac snajperke i M16. na wieksze odleglosci snajperka bedzie lepsza, ale jak przeciwnik podejdze blirzej to zaczniesz kamieniami rzucac bo nie zdazysz przeladowac...

Gość HSD
zbereznik niech gracie zastosuje taki blok dla 7 letniego chlopca ktory trzyma mazaka! jestem przekonany ze bedzie mial pomazana reke i w tym tkwi problem. nie roozumiesz dzialan wojskowych i dlatego starasz sie konfrontowac ze soba style. jest to zalozenie od poczatku bledne. rownie dobrze mozesz porownac snajperke Lamerku od perawie 25 lat renuję sztuki walki i szkoliłem zarówno policję, służby specjalne jak i ochronę. Z pewnością rozumiesz więcej.

wiec powinni przykladac wiecej uwagi w doborze instruktorow jesli uwazasz blokowanie ciosu nozem za prawidlowe dzialanie...

z reszta... jak wojskowy polkownik nie umie sie zastrzelic to czego tu w ogole wymagac... ;)