Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma gamma

Sondowanie kanalików - prywatnie śląsk

Polecane posty

Gość mamma gamma

Witam, mam skierowanie dla dziecka na sondowanie kanalików łzowych, leczenie, masaże nic nie dały więc to nasza ostatnia deska ratunku. Ale w szpitalu w Chorzowie, do którego mam skierowanie nie ma już zapisów na ten rok!!!!! Szukam więc innego miejsca... Czy ktoś wie, gdzie wykonuje się takie zabiegi prywatnie na Śląsku? Dzięki za pomoc

Gość mamma gamma
Ktokolwiek wie cokolwiek?

Gość anna mim
Nie wiem gdzie prywatnie, natomiast robią takie rzeczy w szpitalu klinicznym w Katowicach, na ul. Ceglanej. Tam jest oddział okulistyczny dla dzieci.

Gość mamma gamma
Dzięki, o Ceglanej wiem. Ale w między czasie znalazłam gabinet w Katowicach, który taki zabieg wykona za 2 tygodnie za 250zł. Wolę już nie kombinować z czekaniem na zabieg z NFZtu bo nie wiadomo ile to potrwa.

Gość anna mim
no to super :) 250 zł to jeszcze nie majątek, a przynajmniej bez stresów z czekaniem na termin. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość ja robilam dziecku
w Bielsku ,wczesniej robili mi ,,specjalisci ,, w niemczech i zle zrobili,byly zrosty i masakra ogolna ,poszukam na necie tej kliniki bylym baaardzo zadowolona,a dziecko meczyli lekaze 1,5 roku wiec przeszlismy koszmar jakis

Gość mamama27
ile ma dziecko? mój synek miał od 2 tyg życia - i też ciągle okulista - kropelki floxal troche pomogły - aż dosłownie pisząc pewnego dnia obudził sie rano i oko było zdrowe - miał jakoś 5 czy 6 m-cy - nie wierzyłam w takie coś a jednak - kanalik sie odblokował jak dzieco rosło i z dnia na dzień wszystko przeszło - nie było ropy, czerwonego, łezki w oku no nic - i tak zostało do teraz - a ma 1,5 roku

Gość mamma gamma
Dziecko ma 6 miesięcy, od 3 miesięcy na kropelkach z antybiotykiem i masażach ale nie pomaga... Słyszałam, że czasem to "cudownie" samo się naprawia ale u nas wciąż bez zmian. Oczka zaropiałe, skórka wokól czerwona i popękana. Zabieg chyba konieczny...