Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikollllo

ekspres do kawki

Polecane posty

Gość pikollllo

czy ktoś mógłby mi poradzić w sprawie ekspresu do kawy? Chcialabym taki, do którego sypie sie kawke i mleczko raz na jakis czas a potem tylko naciska guziczek kiedy przyjdzie ochota.

Gość poczytaj moze to
Mam kolumny w kolorze wiśni. Kolumny grają poprawnie, wzależności od ustawień elektroniki mogą dać dużo basu ale i soprany też można dobrze usłyszeć. Dzięki wysokiej efektywności nawet słabszy sprzęt da sobie z nimi radę, oczywiście w granicach rozsądku, u mnie grają w stereo z ampli onkyoTX-SR 576 i na brak mocy nie narzekam, mają możliwość bi-ampingu dzięki czemu dźwięk będzie jeszcze lepszy. Bass-relex z przodu umożliwia postawienie w ciaśniejszych pomieszczeniach, był to jeden z powodów dla którego zdecydowałem się na te kolumny. Jeżeli kogoś niebędzie satysfakconował dźwięk zawsze może sie pokusić o tunig zwrotnic i okablowania wew. podobno można uzyskać dużą poprawę dźwięku dzięki temu. Ogólnie spoko kolumny, niestety ich produkcja się już zakończyłą więc będą już coraz trudniej dostępne.

Gość Don Oskaro
mleczko to ja Ci sam dostarcze, moja rurka ktora mi dynda miedzy nogami wytwarza mniam mleczko

Gość alabamka 29
poczytaj w necie opinie na ten temat, bo nie mam pojęcia w jakiej cenie chcesz go kupić

Gość pikollllo
do 3 tysi

Gość pikollllo
od czytanie info mam juz głowe 6 na 10. Może ktoś z Was ma taki model o jaki mi chodzi.

Gość poczytaj moze to
jesli chodzi o kolumny niewazne, podlogowe czy podstawkowe warto udac sie na odsluch do sklepu, zabierz ze soba kilka plyt i wtedy bedziesz mogla ocenic ktore kolumny i brzmienie najbardziej Ci odpowiadaja. Aha - nie daj sie wrobic w przewody glosnikowe za ok 5tys zł. No chyba, ze masz zamiar kupic olumny za minimum 40-50tyś.

Gość poczytaj moze to
P.S. wg mnie najlepiej brzmią kolumny w UK, do tego jakis wzmacniacz, nawet uzywany Cambridge Audio czy Arcam , jakic CD tez z Arcama i bedziesz miala sprzet, ktorego bedzie Ci zazdroscilo cale miasto:) jesli jestes jednak zwolennikiem Azjatyckiej Szkoły polecam Luxman, Xindak czy Marantz...

Gość poczytaj moze to
mialo byc z UK ew. wyprodukowane w UK ;) mea culpa;)

Gość Ekspert_PhilipsSaeco
Witaj Pikollllo, Z Twojego opisu wnioskuję, że masz na myśli ekspres automatyczny z wbudowanym młynkiem do kawy i zintegrowanym pojemnikiem na mleko. Takie rozwiązanie jest rzeczywiście niezwykle wygodne, gdyż możesz przygotować dowolny typ kawy po naciśnięciu jednego przycisku. W przypadku np. modeli z linii Xelsis marki Philips Saeco, zastosowano dodatkowe ułatwienie - urządzenie zapamiętuje profile użytkowników, przygotowując za każdym razem kawę taką, jaką konkretny domownik lubi najbardziej. Jednocześnie ekspresy tego typu zapewniają Ci idealne dopasowanie parametrów zarówno stopnia ubicia kawy, jak i struktury piany mlecznej, dzięki czemu masz pewność, że kawa, którą przygotowujesz jest najwyższej jakości. Nie wiem czy wcześniej przyglądałeś się tematowi ekspresów automatycznych, ale jeśli chciałbyś zadać mi jakieś pytania chętnie odpowiem. Napisz na ekspertsaeco@philips.com. Pozdrawiam, Ekspert Philips Saeco _____________________ Ekspert Philips Saeco, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące ekspresów do kawy Philips Saeco. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.