Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

@Patrycja@

Kobiety, które schudły, co sie zmieniło w waszym życiu dzięki temu?

Polecane posty

Gość taka ja genowefa
Zrobilam sie bardziej pewna siebie, z radoscia chodze na zakupy ubraniowe, jestem zdrowsza, lubie sport, mam duzo energii i poznalam narzeczonego :)

Ja schudłam ponad 15 kilo. Obecie waże 78 kg przy wzroście 173 i nadal nie umiem się zaakceptować.

Gość taka ja genowefa
ja schudlam 23 kg i waze 62, 174 cm i tak jest ok

Gość ;ler,gop[rpotdkgh94po
cos w tym jest ja szybko schudlam 20 kilo w 3 mc i po 3 mc mialam anemie i ciezka chorobe przewlekla:o

Gość tamtaramtam tam tam
bo nie umiecie sie odchudzac i tyle

Super! Czuję się i wyglądam świetnie, mam super wyniki, super zdrowie. I zaszłam w ciążę.

Gość ;ler,gop[rpotdkgh94po
heh teraz to wiem ale wtedy mialam 17 lat;) i interesowala mnie tylko szybka redukcja mlodzi wiele bledow popelniaja;/ dzisiaj amm 30 lat

Gość u mnie bylo tak
Zrobilam sie bardziej pewna siebie, z radoscia chodze na zakupy ubraniowe, jestem zdrowsza, lubie sport, mam duzo energii i poznalam narzeczonego Z ta roznica,ze ja bylam o pare:P kilo ciezsza,jak poznalam meza. Schudlam po urodzeniu dwojki dzieci i od mojej przedciazowej wagi (nie bylo az tak zle: 57 kg przy 163cm wzrostu) ubylo prawie 10kg. Maz wczesniej prawil mi komplementy, ale widze po nim, ze mu sie bardziej oczy swieca teraz na moj widok. Ja sama duzo lepiej sie czuje - taka mala i drobna, i nie mam zadnych walkow na brzuchu. O dziwo, spadlam z sadla wszedzie z tym,ze w biuscie minimalnie:)

wydaje mi się, że jest to kwestia bardzo czesto psychiki, to ze lepiej wygladamy sprawia ze lepiej się czujemy, dzięki czemu z kolei jestesmy radosniejsze i bardziej optymistycznie patrzymy na swiat.