Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w-kropce

zakochałyście się będąc w wieloletnim związku???

Polecane posty

Gość w-kropce

To może stwórzmy jeden temat, bo jest ich mnóstwo... Ja jestem w związku od 7lat, mam 24lata. Od 2 lat zaręczona. Mieszkaliśmy ze sobą, ale chciałam przerwy po której on się już nie wprowadził z powrotem. Najpierw on nie chciał, teraz ja...Dlaczego przerwa? Bo nie wiem czy go jeszcze kocham. A jeśli- to czy jak faceta, czy może brata... Bo nie rozmawialiśmy ze sobą, bo niepomagał mi w domu. Bo były momenty, kiedy siedząc obok niego czułam się zajebiście samotna..... Nie jest zły, stara się, kocha mnie, robi prezenty, zappasza do restauracji, kina. Jest świetny w łóżku :) Po tej przerwie widzę że chce się zmienić. Ale ja nie wiem, czy jeszcze tego chcę. Ale on kilka lat(2-3) myślę o jego koledze, z którym widuję się na imprezach, czy wspólnych wakacjach. Rozmawiamy o wszystkim, jest między nami chemia. Każde wstydzi się zrobic pierwszy krok, a może wstydzi to złe słowo- wiemy że nie możemy.... Kiedyś po imprezie zasnęłam wtulona w niego. Potrafimy spacerować całymi nocami i rozmawiać. Spotkaliśmy się ostatnio kilka razy, było świetnie. Nic fizycznego nie było, ale bawiłam się z nim fajnie, i przy nim nie myślałam o żadnych problemach... Nie pytam Was- co robić. Bo jeśli ja tego nie wiem, to nikt nie będzie wiedział. Decyzja należy tylko do mnie. Chcę się z Wami tylko tym podzielić, bo to mi przynosi ulgę:) Będę opisywać tu dalszy rozwój sytuacji. A Wy opisujcie swoje:)

Gość sdgdfhfghgjhjkj
po prostu ejstes zwyklą szmatą i tyle, jednemu dupska nadstawiqsz a myslisz o tym zeby pieprzyc sie z innym, zwykla dziwka

Gość ryjek1290
Ja mam podobnie... 5 lat w zwiazku ale odzyla we mnie chemia miedzy mna a dawna dziewczyna (teraz przyjaciolka), z obecna dziewczyna sa powolne plany na przyszlosc a takze razem pracujemy za granica. Z przyjaciolka wiaze mnie taka sila ktora sprawia ze nigdy nie byla mi ona obojetna, mamy wspolne pasje, zainteresowania co rozni ja od mojej obecnej partnerki... ciezko jest to przegryzc.

Gość OPINIAOBOP
99% kobiet tak ma. naturalne objawy! nie wymaga terapii :-)