Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwefwfewff

To jest straszne jak kobiety o siebie nie dbają!

Polecane posty

Gość cwefwfewff

faceci też oczywiscie ,ale w tym temacie wypowiem sie co do kobiet bo to my powinnyśmy szczególnie o siebie dbać -oczywiście tych niektórych.zacznijmy od tego ,ze mało się myją. mieszkam w akademiku . tez kubie sobie poimprezowac ,ale mieszkam z dziewczynami co po takiej imprezie nie myja sie tylko ida spac. potem wstaja koło połudbia i tez sie nie myja najwyzej tylko zeby ,a potem dopiero wieczorem np! kobiety czesto zimą nie golą nóg po pare dni ,pach nawet .. to jest obrzydliwe niby to zadbane z pozoru młode dziewczyny .. a rzeczywiście to sie rzygać chce jak sie patrzy na ich zarośniete nogi jak chodza w szlafroku że ich facetom to nie przeszkadza? niektorzy myja wlosy tez co pare dni .. brrr albo nie dbaja o paznokcie , nie scierają pięt .. a to sie powinno robic nie tylko latem za to umalowane sa zawsze i wyperfumowane co oczywiście jest potrzebne ,ale patrzac na to ,ze w bardziej waznych rzeczach sie zaniedbuja to.. rece opadaja

Gość cwefwfewff
bo co z tego ,ze jestesmy n na jakimś wyjezdzie gdzie sa impreza za impreza>? moje kol czesto wtedy nie myja np zebów bo nie maja czasu czy co? ja jakos mam czas sie pobawic i zadbac o hiegiene a niektorzy wogóle nie widza takiej potrzeby? dziwi mnie to strasznie

Gość v ccvvcvcc
czy po ospermieniu im twarzy też się nie myją?

Gość jestem wartka
To fakt ja mieszkalam w czasie studiow w jedna dziewczyna ktora wrcala z pracy kolo 23, nie myla sie ani nie zmywala makijazu, a rano miala np poranna zmiane na na makijaz z poprzedniego dnia nakladala kolejny. Malo tego kiedy kolezanka razem nas do siebie zaprosila to ona przez trzy dni majtek nie zmieniala bo zapomniala, ale to mozna bylo przeciez wyprac na wieczor i do rana by wyschly. Obrzydlistwooooooo

Gość jestem wartka
ja nawet jak wracam o 4 rano z imprezy do zmywam makijaz i myje zeby, bo prysznic biore przewaznie jak sie obudze

Gość alkokotka
Ja tam zawsze o siebie dbam, czy mam faceta czy nie. Gole wszystkie wlosy na ciele nawet zima. Piet nie scieram bo mam miekka skorke, raz ja sobie starlam i zrobila mi sie rana, wiec ten proceder porzucilam. Ogolnie jestem zadbana i pasuje mi to :-)