Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoniaaaaaaa...

JAK ZDOBIĆ CHŁOPAKA??!

Polecane posty

Gość Małgoniaaaaaaa...
Nie mieszkamy w tym samym bloku...;/ dobra ide się wyszykować bo często około 15 go spotykam na osiedlu. Chyba z pracy wraca o tej porze. Pokręce się trochę, do sklepu pójdę itd może odważe się zagadać o tych muskułach ;) potem napiszee

Gość łańcuchem
myślałam jeszcze o sianku,ale to już raczej nie ozdoba:( i raczej dopiero jak bedą w poważnym związku...

Gość Małgoniaaaaaaa...
;( nie spotkałam go dziś... Co za pech...

Gość Małgoniaaaaaaa...
Przepraszam za literówkę. JAK ZDOBYĆ CHLOPAKA?

Gość Rurkiewicz
Nie widziałaś go jeszcze z dziewczyną bo jak już jakąś spotka to tylko puknie i zabija. Znam tego Łukasza, ma powiązania z gangiem narkotykowym. A jego jedno oko jest szklane. Podczas walki gangów mu odstrzelili,

Gość Małgoniaaaaaaa...
kupilam sobie seledynowy jaskrawy dres w 4 paski. Myslicie ze teraz mnie zauwazy ?

Gość Rurkiewicz
5/10 ta prowokacja

dres jest dobrym rozwiązaniem. Ale zainwestowałabym też na Twoim miejscu w solarium oraz tipsy. Sprawa łańcucha jest również warta przemyślenia

Gość Małgoniaaaaaaa...
Rurkiewicz to nie prowo 18:39 ktoś się pode mnie podszył :o rozbawiłeś mnie tym co napisałeś...:D

Gość Małgoniaaaaaaa...
Nie ubiore żadnego dresu! To nie mój styl ubioru. Tipsy też odpadają... Ubieram się bardzo kobieco ale skromnie i elegancko:)

Gość Małgoniaaaaaaa...
Up

Gość zakręcona bardzobb
oj co ci zależy dziewczyno raz się zyje będziesz tak chodzi po tym osiedlu jak przybłęda i czekac nie wiadomo na co. podejdź do niego już, normalie zagadaj, moze się okaze ze ma dziewczyne to nie będziesz sobie dupy zawracac albo czar pryśnie albo sie okaże ze to odwzajemniona miłość, nie trać zycia na czekanie

Gość Małgoniaaaaaaa...
Chce zagadać do niego... Ale nie wiem co powiedzieć:( nie należe do śmiałych osób... Poza tym nie wiem czy jestem w jego typie. Tyle osób pisze mi że mam ubrać dresy.,tipsy itd serio? Dresom podobają się takie dziewczyny? Ja taka nie jestem i nie zmienię się. Ech...nie wiem czemu on tak bardzo mnie kręci. Jest na maxa męski... Musi być mój:)

Gość SweetgirL^^
Zastanów się czy to dobry chłopak dla Ciebie.

Gość Małgoniaaaaaaa...
idealny!:) może dziś go spotkam i zagadam... Cały czas myślę o tym co mu powiem. Pomysł z siłownią nie bardzo...

Gość Małgoniaaaaaaa...
Ha ha bardzo zabawne:o może dziś uda mi się go znów spotkać... A miał ktoś z Was takie doświadczenia że zagadał obcego typa na ulicy i coś z tego wyszło??

Gość nataliap8w
wiesz co ci powiem , wiem z doswiadczenia ze dresom podobaja sie ,,plastiki'' to znaczy czarne lub tlenione wlosy, szczupla, opalona, z duzymi piersiami, tipsy, odwazny ubior, szpilki,np http://magdavamp.pinger.pl/m/5631501 albo http://i2.pinger.pl/pgr161/5a50d7340022ed674ebe658f/ikf.com.pl-fotka-187959.jpg wiem to bo mam kumpli dresow, i chlopaka tez dresa, no i coz nie bede ukrywac ze ja wlasnie tak wygladam jak opisalam wyzej . i zawsze jak gadam z kumplami , mam tylko takich znajomych, to wszyscy mowia ze nie chcieli by szarej myszy bo nie pasuje do nich. ja kiedys tez bylam szara mysza i wpadl mi w oko moj obecny facet, i zmienilam wyglad, ubior i wtedy zwrocil na mnie uwage jestesmy razem juz 3 lata

Gość łańcuchem
Tak,ja zrobiłam coś w tym typie...:)To było wieeeele lat temu.Dzisiaj on jest szczęśliwym mężem, mojej wtedy najlepszej koleżanki...:PEch...młodość:):):)

Gość nataliap8w
wiec ubierz teraz najseksowniejsze rzeczy jakie masz miniowke krotkie spodenki kozaczki na szpilkach bluzke z dekoldem i rozpieta kurteczke np bo wiadomo ze zimno jest, i jakis fajny makijaz mocniejszy i facet juz jest twoj gwarantuje ci to

Gość nataliap8w
,,łancuchem '' twoj byly byl widocznie jakims wyjatkiem dresem bo niektorzy moi kumple powychodzili juz za maz i maja takie zony wlasnie jak pisalam . i my tez mamy juz zaplanowany slub za pol roku

Gość nataliap8w
i tylko mozesz sprobowac co ci szkodzi zmienic troche wizerunek , zobaczysz ze sam zagada

Gość łańcuchem
:D:D:D:D:D:D Wtedy dresy nosiło się tylko na W-F:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość łańcuchem
:D:D:D:D:D A jeszcze jedno! Skąd oni mają te żony, skoro powychodzili za mąż????? :D:D:D:D:D:D:D

Gość nataliap8w
a umiesz czytac ze zrozumieniem? moi kumple powychodzili za maz tak moze z trzy cztery lata temu , i maja zony wlasnie takie jak opisywalam i takie jak na tych zdjeciach. nie da sie ukryc ze tacy faceci tzn po siłowni, tatuaze, łąncuchy, dresy, lubia takie dziewczyny jak my a zwykli faceci w garniturkach, albo szczupli niesmiali beda wybierali szare myszki takie juz jest zycie

Gość łańcuchem
:D:D:D:D:D:D:D:D Nie no kuźwa:D:D:D:Dwymiękłam:D:D:D:D