Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiakasiabasia

doradźcie dziewczyny??

Polecane posty

Gość asiakasiabasia

sniadanie: owsianka około 200ml potem zupka ale na kostce rosołowej bez smietany makaronu ryzu ziemniaków tylko same warzywka na kolacje warzywa na parze a do tego filet z kurczaka lub dorsz w razie głodu sok warzywny lub pomidorowy ile schudne w miesiac na takiej dietce???

hej :) to wszystko zalezy od twojej wagi, wyjsciowej , od trybu zycia, ale mysle ze tak ze 4-6 kg jak nie bedziesz podjhadac i tzrymac sie diety

Gość asiakasiabasia
wzrost 173 waga 76:(

Gość asiakasiabasia
ja na sokach warzywnych wytrzymałam trzy dni i robiło mi sie tak słabo ze szok , wiec kupiła sobie parowar i jem warzywka na parze do tego rybka lub filet też na parze ,mam nadzieje ze wytrwam musze schudnac minimum 10 kg jak by sie udało w miesiac to było by super ale watpe w to .

Gość a czemu nie przejdziesz n a
wg mnie bedziesz glodna. cos za malo tego jedzenia.......

Gość asiakasiabasia
wiesz kupiłam sobie błonnik i naprawde pomaga ale trzeba poczekac około 1/2 godz zanim zacznie działac a i soki warzywne też świetnie zapychaja musze dac rade obkurczyła sobie juz troszke żołądek na sokach ,jak nie teraz to kiedy wiosna przyjdzie i zamiast usmiechu na twarzy bedę miec depreche :( musze to osiagnac juz dawno sie tak nie zawziełam .

Gość dorota123654789
Witam moim zdaniem schudniesz ale po miesiącu jak przestaniesz stosowac ta diete to przytyjesz znow:( Ja na twoim miejscu bym zamieniła kolacje na obiad czyli tego fileta a zupe na kolacje.

Ja wczoraj zjadlam kromke chleba slonecznikowegi, poza tym tylko woda i wywar z warzyw pije , a ty cwiczysz do tego ? Bo ja zabardzo nie mam mozliwosci, mam mala corke w domu . Ile masz lat?

Gość asiakasiabasia
ja mam 33 lata , co do cwiczen to zamierzam chodzic na basen i spacery , co do basenu to w tamtym roku chodziłam tak co drugi dzien i efektów oszałamiajach nie było ale ja robiłam tylko 1 km i to żabka tak rekreacyjnie ;) ale lepsze to niz nic .

Znam to uczucie , ja tez sie okropnie czuje, przed ciaza wazylam 55kg po ciazy 60 a teraz 70 a najgorsze to ze jakos wcale duzo nie jadlam, normalnie, najgorsze uda i brzuch no i oczywiscie cellulitis, i moja twarz podgardle :-(

Gość asiakasiabasia
ja tez na siebie patrzec nie moge ,ale do wiosny jest czs i damy rade zobaczysz bedziemy laski tylko zawczasu trzeba sie za to zabrac !

Gość dorota123654789
Dziewczyny najważniejsze to wieżyć w siebie:) Damy wszystkie sobie rady odrobinę silnej woli i bedzie super:)

mam podobie... 173 cm i 73kg :( tez sie zawziłam iod wczoraj estem na amerykańskiej. po jednym dniy 1,2 kg mniej:) wydaje mi się, ze na takiej diecie schudniesz dobre 6 kg w miesiąc:)

Gość dorota123654789
Matka_Puchatka gratulacje 1,2 kg w jeden dzien to naprawde rewelacyjny wynik:)

Gość dorota123654789
Ja z kolei mam 168 wz i waże 75:( Jestem na diecie 1200 kcal od 5 dni.

dorota dziękuje:0 wiadomo, że w pierwszy dzięń można spodziewać się sporego spadku wagi. im dalej tym ciężej ale mam nadzieje, że w 2 miesiące pozbęde się 8 kilogramów balastu:)

Na czym polega ta dieta amerykanska? Pomozcie dziewczny bo zwariuje, mam takie kompleksy moje malzenstwo na tym cierpi, tylko mi nie mowcie ze trzebs sie bylo nie obzerac, bo nigdy tego nie robilam , zawsze jadlam normalnie, mama mowi ze to moze od tabl anty, nie wiem ale musze wkoncu cos zmienic !!!

Gość dorota123654789
Na pewno dasz sobie rade wieże w ciebie musimy sobie dac rade nie ma innej opcji:)

Gość dorota123654789
Narazie nie widze spadku wagi ale widze ze moje cialo sie bardziej napręża nie jest juz takie wiotkie:)

Gość asiakasiabasia
moja corka sie ze mnie smieje bo zamiast jej to ja 6 rano i z pieskiem na spacerek wieczorkiem tak samo :) zawsze to jakis ruch , dzisiaj do lekaza 3 km w jedna strone szłam na nogach zamiast autkiem jechac i spowrotem tez wiec chyba sie naprawde zawziełam , ja robie zakupy zazwyczaj w biedronce do której mam 10 min drogi to postanowiłam chodzic do innej oddalonej o jakieś 25 minut drogi w jedna strone :)

Gość asiakasiabasia
lekarza*

Dzieki dorota , a ty ile masz lat ? Ja tez chce miec jedrniejsze ciali , brzuch , bo przukro mi ze wstydze sie nawet z dzieckiem na basen isc :-(

amerykańska jest drastyczna, ale ja ja wybrałam bo nic innego na mnie nie działa. hormony mi szaleją po ciąży i mimo zdrowego odżywiania i ćwiczeń waga od miesięcy stoi. trwa 5 dni potem 2 dni 1000- 1200kalorii i znów 5 dni amerykańskiej jesz co 2 godziny - trójkącik serka topionego - jajko gotowane - jabłko - biały ser ( ja jem chudy ok 150-200g) - ugotowane chude mięso( też 150g) -na koniec lampka czerwonego wytrawnego wina jak byłam nastolatkom raz stosowałam tą dietę i efekty były rewelacyjne. co ważne potem nie było efektu jojo.

no i żeby skóra nie dostała w kość podczas prysznica masuje całe ciało rękaicami do masażu ( może to nie najprzyjemniejsze ale jak pisałam zawzięłam się) a potem robie sobie lodowaty prysznic ( koszmar ale działa)

Dziekuje :-* tez ja wyproboje , narazie robie tydz glodowki zeby oczyscic organizm , tez juz probowalam roznych diet ale nic nie pomoglo

ja na głodówke bym sie nie zdecydowała nie jestem dość twarda:( poza tym nie jestem zwolennikiem środków przeczyszczających a lewatywy sie boje. a żeby głodówka była skuteczna powinno sie najpierw oczyścić jelita żeby potem wygłodzony organizm nie wchłaniał toksyn z układu pokarmowego.