Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiakasiabasia

doradźcie dziewczyny??

Polecane posty

niby do 15 kg w miesiąc. ale ja nigdy jej tak długo nie ciągnęłam. Pamiętam że schudłam jakieś 6-7 kg w dwa tygodnie co dla mnie i tak było fantastyczne. wiadomo wszystko zależy od wagi startowej i tego jak często stosuje sie diety

Gość dorota123654789
clarine ja mam 20 lat. Już dawno chciałam schudnąć ale mi sie to nie udawało aż to kiedy nie zobaczylam jak moja kumpela schudła. Masakra schudła z 88 kg na 68,5. Dlatego mnie to zmotywowało. Jak jej sie udalo to mi tez sie moze udac:)

Gość dorota123654789
To ja nigdy nie byłam szczupła ale taka w sam raz a teraz to masakra. Najgorzej jest w lecie jak nie mogę ubrać krótkich spodenek:( i jeszcze ten celulit juz nie mowie o rozstępach:(

dziewczyny o rozstępach to mi już nawet gadać sie nie chce... w ciąży przytyłam 16 kg a przed ciążą 7 czyli razem 23kg to sobie wyobraźcie jak wyglądają rozstępy po czymś takim....

miałam ambitny plan, że wiele nie przytyje, będe sie ruszać i tak dalej ale okazało sie, że musze leżeć i nawet po schodach nie wolno mi chodzić więc waga rosła i rosła a rozstępy razem z nią...

Gość dorota123654789
Matka Puchatka rozumiem cie tylko wyobraś sobie mlodą dziewczynę z takim czymś a starsza która sie gorzej prezentuje:( Dla mam zawsze jest jaieś usprawiedliwienie ciąża a my same sie do takiego stanu doprowadziłyśmy prawda clarine??:(

Gość dorota123654789
Aha Ty clarice też masz dziecko chyba?? Czyli tylko ja sie tak utuczyłam:(

Ja tez mam dzieck corke 2 letnia , przed ciaza tez nie mialam cellulitisu , w ciazy tez dopiero teraz jak przytylam do 70 ,skad jestescie dziewczyny?

Gość dorota123654789
Ja jestem z okolic Wadowic. A wy??

Gość dorota123654789
Aha to daleko mieszkacie szczególnie ty clarice:) Ja po prostu źle sie czuje w swojej skórze tak bym to napisała. Ja własnie zjadlam kolacje 50g grahama i 30 g szynki z indyka. Popiłam wodą:)

Gość dorota123654789
Witam dziewczynki:) I następny dzień za nami z dietą:) Ja już jestem po śniadaniu zjadłam 50g grahama z szynką chuda z indyka. Rano stanęłam na wadze i chyba ubyło mi 1 kg:) musze sobie kupic lepsza wage:) a wy jak tam? Ja przed snem zrobiłam jeszcze 50 brzuszków:)

Ja po 2 dniu glodowki ( chociaz pije tez soki) 1,7 kg mniej, wiem ze to narazie tylko woda ale i tak cieszy ;-) i czuje sie dobrze , zobacze chce jeszcze 10 dni tak wytrzymac, no i pije dziennie lyzeczke multi sanostol witaminek:-) narazie nie mam zadnych.trudnosci chociaz mi tak ladnie jedzenie pachnie jak mezowi gotuje jak wieczirem wraca z pracy, ale wtefy mysle sobie co mi z tego ze sie najem , bedzie smakowalo , ale yo tylko chwilowe szczescie , pozniej przyjda wyrzuty sumienia i zlosc na sama siebie!

Gość dorota123654789
Podziwiam Cię ja bym w życiu nie wytrzymała na głodowce i jeszcze gotawać masakra nie wytrzymałabym ale 2 dni to juz duzo dasz napewno rade:) a powiedz mi po tej głodówce to można normalnie jeść czy jak bo nie wiem??

Wlasnie nie mozna odrazu , zaczynasz od samych sokow, pozniej owoce warzywa tylko, i po tyg mozesz dodac chude mieso ryby, no ale ogolnie trzeba przestawic odrzywianie, wiadomo ze jak bym po glodowce wrocila do chipsoe ciastek i hamburgerow to za 2 tyg kilo wroca, no i oczywiscie wiecej ruchu ale jak wiosna przyjdzie to mysle ze nie bedzie problemu no i latem z dzieciaczkiem na basen. ale ja eiem ze znowu nie wroce do starych nawykow, chce! Chce byc znowu szczipla , a jak chce to tez potrafie ! I wam tez sie uda dziewczyny wiara w siebie i silna wola to jest to!!

Gość dorota123654789
Aha to trudna ta dieta:( ale napewno sobie dasz rade:)

Gość dorota123654789
Hej dziewczyny co sie tak nie odzywacie czyżby wasza dieta poszła w nie pamięć:( Ja jestem dalej na diecie dzś 10 dzień i schudłam narazie 2 kg:) Bardzo sie z tego ciesze bo ja już widzę różnice:) A wy Jak wam idzie??