Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

CZUJE SIE PODLE!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

HEJ. kiedy mialam 13 lat zostałam zgwalcona przez kuzyna pozniej miałam chlopaka z ktorym bylam 1,5 roku i zrobilam to z nim tylko dlatego ze mnie do tego namowil powiedzial ( jezeli tego ze mna nie zrobisz to cie zostawie) zrobilam to bo naprawde myslałam ze mnie kocha po roku znalazłam milosc mojego zycia i bardzo go kocham. ale kiedys na poczatku jeszcze naszej znajomosci zapytał sie mnie czy jestem dziewica powiedzialm mu o tym ze zostalam zgwalcona i uwierzyl mi. pytal czy nie robilam tego z zadnym innyym powiedzialam mu ze nie bo nie mialam odwagi, nie chcialam go skrzywdzic poniewaz wiem ze by mnie zostawil bo on jest jeszcze prawiczkiem i chce zaczekac do slubu.... zaluje tego co zrobilam ale chce z nim byc bo nie wyobrazam sie zycia bez niego kocham go najmocniej na swiecie i nie chce go ranic... mam prany na przyszlosc i chce zeby byl moim mezem czy pan bog mi kiedys wybaczy ? bo naprawde bardzo tego zaluje... nie chce mu o tym mowic bo widze jaki jest ze mna szczesliwy i ja z nim tez co mam zrobic ?

Gość dlaczegobynie
Niec. Skup się na tym co ważne. a o tym już nie rozmyślaj.