Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiek_ze_slaska

Galerianki Prawda czy MIT??

Polecane posty

jasiek_ze_slaska jasiek_ze_Slaska@tlen.pl'; ciekawe czy chociaz dobre sa?? moze jakis klient sie wypowie widze ze kusi Cie ten temat:) sam sprawdz. Ogłoś się na czacie jak masz problem w znalezieniu nastki w galerii.

jak na jakim;) wejdz na swoje miasto;) ustaw nick: szukam/poszukuje/galerianki200zł czy jakas inna kwote podaj;) i tyle, nie wiem jaki problem w znalezieniu takiej panny;) jest ich na wyrywki wszedzie;)

Gość SunBaby
te galerianki z Plazy pewnie mają kilku klientów dziennie gdybym była facetem to brzydziłabym się uprawiać z nimi seks

Na pewno coś znajdziesz tylko nie dawaj nicku wyrucham ja itp tylko jakiś taki normalniejszy. Pełno tak się lasek ogłasza. Nie wierzyłam ale kolega mi mówił wiec weszłam i uwierzyłam.

Gość ale zrozumcie tluki ze to dzia
wcale nie tak latwo znalesc ,jestem na czacie od 15 min i nie znalazlam ani jednej

bo nie umiesz szukac;) troche kultury, przebiegłosci;)

Gość bomberknut
Robisz tak kladziesz ja na lade dymasz i zabierasz jeansy ja jej wyrywam i mam seks za darmo.

Gość i jak pedofilu?
znalazłeś? Zgłosiłem już ciebie na policji, namierzą twoje IP i zapukają do ciebie, już sobie z dzieckiem nie popukasz zboczeńcu

Gość ale zrozumcie tluki ze to dzia
nie ma szans dziewczy na czatach jest jakies 10 razy mniej niz facetów , nim zdaze cos napisac jestem odrzucany :D gdy mówie ze mam 35 lat zamykaja okno priva wiec to ploty z tym latwym seksem przez neta :D i puszczalskimi nastolatkami

widziałam kiedyś na otwarciu centrum handlowego :D ale do SCC raczej nie jeżdżę, więc ciężko mi się wypowiedzieć.