Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

Do kobiet planujacych ciaze

Polecane posty

Gość dffdfdfd
czy Ty nie jesteś trochę za młoda na dziecko?

Gość mnbvccxzxcvbnm @@@@@@
a kiedy ma rodzic? po 30stce jak stare krowy - miedzy innymi ja ;) ? teraz ma najlepszy czas, a i jak beda problemy to jest szansa sie leczyc

sluchaj kochana, ty musisz nie siedziec z kalendarzykiem i liczyc tylko obserwowac swoje cialo, jak tu niektore madre radza codzienny pomiar temperatury, obserwacja sluzu i wzglednie szyjki macicy i po kilku miechach bedziesz wiedziala kiedy masz plodne

Gość gregreggre
może teraz, ale potem będzie ryczeć że zakopała się w pieluchach. tak, uważam że po 30-tce to dobry moment, gdy ma się stałą pracę i poukładane w głowie, a nie jakaś dopiero co nastolatka chce fasolineczkę, bo przecież z Misiem to taka Big Love, nieważne że nie ma pracy

z jednej strony tak, ale moze jest juz dojrzala moja mama w wieku 23 lat miala juz dwojeczke i mimo, ze wtedy studiowalam jeszcze to ja wtedy bardzo chcialam dziecko, ale nie mialam odpowiedniego faceta teraz nieraz zaluje ze wtedy nie wpadlam ;) a teraz mam 32 lata i dopiero pierwsze dziecko i mimo, ze duzo juz osiagnelam to przeraza mnie to ze chce jeszcze 2 dzieci, co bedzie sie wiazalo pewnie z tym, ze do 40 nie wroce do pracy :( a co potem? kto mnie taka stara z 3 malutkich dzieci zechce? taka mloda ma jeszcze czas i szanse na wszystko!

Gość kup testy owulacyjne
i bedziesz wiedziec kiedy sie kochac z facetem

Pragne tego dziecka chyba sama siebie blokuje ale jak tu nie myslec oczyms co sie pragnie

Gość aniiia85
witam, mam pytanie staramy się o dziecko od 3 miesięcy ale chorowałam w tym czasie czy antybiotyki mogły stworzyć te trudności? zdrowa już jestem od 2 tygodni płodne wypadają około 27.03-03.04 czy mamy jakąś szanse? już bardzo chcemy a ja sie zaczynam martwić proszę o odpowiedź kogoś kto naprawdę się zna pozdrawiam