Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeleshczatza

Pomóżcie mi schudnąć dosłownie kilka kg. Ale jest kilka warunków .

Polecane posty

Gość szeleshczatza

1. Ja nie potrafię nie jeść wieczorem. Choćbym zjadła normalną, porządną kolację o 19, to o 22 jestem znowu kurevsko głodna. 2. Nie umiem żyć bez mięsa. Jak codziennie nie zjem chociaż kanapki z wędliną, to jestem po prostu cały dzień głodna. 3. Nie umiem zrezygnować z pieczywa. Nie najadam się samą wędliną czy jogurtem. Umiecie mi jakoś pomóc? :( Nie jestem gruba, przy 170 wzrostu ważę 60kg. Ale chcę schudnąć z 5 kg. Pomóżcie, błagam :( Mogę nawet ćwiczyć :( Nie wierzę w diety cud, dlatego proszę o racjonalne wypowiedzi :(

Gość lajla90
Mam podobnie, brak mi silnej woli,żeby nie podjadać i nie zjeśc w nocy. Chcę schudnąc tylko 3 kg, ale nie mogę. Moze na wiosne będzie łatwiej, bo w zimie brakuje mi ruchu.

Gość szeleshczatza
Stomatoloszka - jakbyś mogła.. Byłam już na Dukanie - wysiadły mi nerki. Byłam na kopenhaskiej - zabrakło determinacji.. Może więc coś poradzisz takim sierotom jak ja :)

Gość szeleshczatza
Jakieś konkretne wytyczne czy tak po prostu to, co piszesz?? Ostatnio słyszałam o diecie karkówkowej ale też tylko do 18 można jeść :D

o diecie gacy karczkowej zapomnij-zero antyoksydantów=nowotwór Ale ta dieta jest podobna. Możesz jeść każdy rodzaj mięsa, nawet te tluste, gotowane, smażone, jak chcesz i ile chcesz. A oprócz tego ujesz sałatki warzywne, kapustę kiszoną, co tam lubisz i ile chcesz. Możesz objadać sie w nocy. Wszystko sprowadza się do tego aby nie jeść węglowodanów-maksymalnie 10gram dziennie. Tłuszcz bez węglowodanów nie spala się. Ale jeśli zjesz bułkę, nie dość że nie schudniesz, także utyjesz Moja koleżanka schudła 12kg w miesiąc na tej diecie

Gość LaliaEu
o Boże to nie na dietę ale więcej ruchu,seksu albo pracy!

Gość szeleshczatza
Oo, dzięki Stomatoloszka. Nie wiedziałam o tej zależności z węglowodanami. Nie jem tłusto, przeważnie jem mięso pieczone, głównie drób, czasami wołowinę. No tak czy siak wypróbuję, lepszego pomysłu nie mam, a ta dieta zdaje się być dla mnie najkorzystniejsza :) jeszcze raz dzięki, miłego wieczoru :)

Gość mimozalna
może ja się wypowiem schudłam 20kg śniadanie - 3 kromki PEŁNOZIARNISTEGO!!! pieczywa, daruj sobie masło, jeśli już to max 10g, wędlinę wybieraj chudą, najlepiej polędwica herbatę jeśli słodzisz - zastąp zwykły cukier słodzikiem 2 śniadanie - jabłko, jogurt naturalny z płatkami obiad: grillowana pierś z kurczaka, mnóstwo surówek, oszczędź ziemniaki - bądź grillowana ryba kolacja - makrela, ew 3 jajka na twardo bądź sadzone - na teflonie!!! tyle że je ćwiczyłam duuuuużo, i nadal mimo że ważę 56kg jem stosunkowo sporo, codziennie biegam ok 7km i 2 razy siłownia w tyg

Gość szeleshczatza
mimozalna - Tobie też dziękuję. Ja za bieganie zabieram się od miesiaca :o Ale w domu ćwiczę, robię brzuszki, skaczę na skakance itp. Spróbuję, zamiast ziemniaków, makaronów i ryżu - surówki, od jutra surówki!! :D Dzięki, zmotywowałyście mnie pisząc, że można :)

Gość river3
Napisz do mnie maila Zabka323@aol.com wszystko ci napisze

Gość gość
sa zioła rooibos zielona herbata tylko trzeba wiedziec ile pic zeby schudnac 4 szklanki dziennie