Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimozalna

Studenci jak wygląda wasz dzień?

Polecane posty

Gość mimozalna

taka ot czysta ciekawość

Wstaję rano, wyprowadzam psa, szykuję się, wychodzę, 1,5 godziny jadę na uczelnię, mam zajęcia, wracam do domu, wyprowadzam psa, gotuje psu coś do jedzenia, potem sobie i idę spać, jak mam coś do zrobienia, to przed snem się uczę.

Gość KasiaSopot22lata
Wstaję o 8 piję kawę, ubieram się idę na uczelnie( mam 10 minut). Zajęcia. Wracam do domu, włączam MTV, robię obiad, jem. Jadę z współlokatorką na miasto. Kolacja w MCdonaldzie. Powrót do domu-zahaczymy o jakiś market. Dom-sofa, MTV, słodycze i piwo. Koło 22 wpadają sąsiedzi- też studenci, czasami pijemy wódę czasami nie. Prysznic i spanie (koło 1-2).

Gość TELESFOR
KasiaSopot22lata zapomnialas dodac o kafetere:classic_cool:

Gość KasiaSopot22lata
hehehe Kocham "kafetere"

Gość paolla3d
Wstaję rano (różnie, czasem o 6, czasem o 9, zależy o której zaczynam zajęcia, ale raczej wcześniej niż później), szykuję się, jem śniadanie, jadę na uczelnię. Potem zajęcia (też różnie ale zazwyczaj kończą się późnym popołudniem czyli koło 16-17, a bywało że trwały do 21 i to od 8 rano). Wracam z zajęć, po drodze jeszcze jakieś zakupy na następny dzień. Przychodzę do pokoju, jem obiad ze współlokatorkami i siadamy do nauki, bo zazwyczaj codziennie jest jakieś koło, sprawozdanie do napisania, prezentacja do zrobienia itd. W międzyczasie trochę posurfuję po internecie, pogadam z dziewczynami. Czasem wieczorem gdzieś się wyjdzie, albo spotkam się z chłopakiem i koło 12 idę spać. Taki standardowy dzień.

Gość trekinfailin
Wstaję ok. 9, jem śniadanie oglądając dzień dobry tvn, potem oglądam filmy/siedzę na kafe, robię obiad, wraca mój facet z pracy, jemy obiad, siedzimy i razem cos robimy, ok 23.30 idę spać.