Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaZKłopotami

Ciąża....

Polecane posty

Gość TaZKłopotami

Mam wielki problem ... Jak powiedzieć mamie że jestem w ciąży.? Najlepiej jak moge dobrać słowa w liście żeby ją przeprosić że żałuje itp. Potrzebuje na prawde pomocy bo jestem w 12 tygodniu ciazy... a mama jeszcze nie wie... pomozcie prosze :(

Gość burr
Ile masz lat?

Gość TaZKłopotami
16

Nie w żadnym liście ,tylko normalnie jej powiedz co i jak . ŻE się tak stało,że potrzebujesz pomocy iyd. Ale nie mów takiego czegoś że żałujesz.

Gość TaZKłopotami
z mama mam straszny kontakt nie ukladami sie najbardziej z mama...a ojca niemam...i nie znam... i niby czemu mam nie pisac ze zaluje.?

No jak można żałować że się ma dziecko, ? to jakby tobie matka powiedziała że żałuje że się urodziłaś.

Gość TaZKłopotami
dobra mojamama mnie urodizla jak miala 29 lat.? a ja mam w marcu 2marca urodziny dopiero i bede miala 16 lat... ; //

Gość Johny_ze_stanów
a co z ojcem dziecka ??

no toż jak się rządzi tak się ma,ale to nie jest dzieciaka wina że ty masz 16 lat.

musisz być silna ciąża to nie koniec świata własnie co z ojcem?

Gość TaZKłopotami
ojciec okazal sie frajerem...przestarszyl sie ciazy zdradzil mnie przespal sie z inna...i na dodatek jak 4 grudnia zaczol z nia byc 9 grudnia jak [przyjechal chcial do mnie wrocic by wszystko naprawic i wgl a co sie okazalo ze wlasnie jak do mnie wrocil byl z tamta i mnie zdradzil i jestem teog pewna bo sam mi sie do tego przynal jak powiedzialam i zadawalam mu pytania i mowilam mu ze ja to wiem i ze ma tylko powiedziec czy to prawda czy nie ;//

Gość Johny_ze_stanów
najlepiej abys spotkała się z mama i porozmawiała z nią, mieszkacie wgl razem ?? najlepiej powiedziec wprost o problemie, i najlepiej powiedziec że chcesz je urodzic... może w rodzicu obudzi się babcia i pomoże w wychowaniu

Gość TaZKłopotami
tak mieszkam z nia i wgl...ale boje sie reakcji mamy ...;(( dlatego postanowilam napisac mamie to w liscie...

Gość TaZKłopotami
tak przeciez napisalam ''przestarszyl sie ciazy'' wie o tym doskonale... i dobrze wie ze to z nim ... a ostatnio sie smial mi w oczy i powiedzial '' moze ty z innym jestes w ciazy'' ; /// to powiedzialam ze do niego nigdy nie wroce po tych slowach

sorry nie doczytałam /więc powiedz matce a jego ścigaj o kase a jak nie jego to jego rodziców

Gość TaZKłopotami
jego mama i reszta rodziny wiedza... powiedzieli ze na ich pomoc i wsparcie zawsze bede miala ze po porodzie nawet jak bede mogla chodzic do szkoly beda przyjezdzac i sie opiekowac

Gość Johny_ze_stanów
skoro tatus okazal się dupkiem to żądaj aby przyznał się że to dziecko jest jego i ścigaj jego albo niedoszłych teściów o alimenty na dziecko. Niestety dziecko to nie jest zabawka, że nie chcesz to odłozysz to sa obowiążki... sam mam 2 bliźniaczki które maja 5 miesięcy i powiem że obowiązków przybywa z dnia na dzień.

no to dobrze więc sie nie ociagaj tylko powiedz swojej mamie wytłumacz i daj jej czas

Gość TaZKłopotami
tylko ze on wie ze to z nim jestem w ciazy...;/// na poczatku sie cieszyl i wgl wszystkim w pracy dopoki nie pojchal do polski ;/ i nie przespal sie z ta szmata z ktora teraz jest bylo wszystko dobrze;/// a na dodatek jego dziewczyna jeszcze wie ze jestemw ciazy i pomimo tego ma zamiar z nim zostac ;///