Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chavesss

TABLETKI ANTY PLUS GUMKA! CIĄŻA??

Polecane posty

Gość chavesss

Mam 19 lat, dopiero zaczynam wspolzycie, mam pytanie czy gdy bede stosowala anty regularnie itp i do tego gumka i wytrysk w gumce na zewnatrz to nie masz zadnych szans na ciaze?? prosze o odpowiedz pozdrawiam ;)

Gość O boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie ma szans! Po twojej wypowiedzi coś ci poradzę-nie bierz się za sex bo nie jesteś gotowa.

Gość tak będziesz zabezpieczona
tylko po co ci taka artyleria na te plemniki. Tabletki mają 99 % skuteczności, 100% chociażbyś staneła na głowie to nic ci nie da chyba że brak seksu. Czasami jak czytam rózne tematy mam wrażenie że branie tabletek w ogóle nie ma sensu u niektórych bo tak czy tak i tak sie panicznie boją tej ciąży.

Rozumiem, że ktoś bierze anty bo powiedzmy ma problemy hormonalne itp a zabezpiecza się dodatkowo gumką nie przed ową ciążą ale przed chorobami przenoszonymi drogą płciową. Ale branie tabletek jako zabezpieczenie dodatkowo gumka jako zabezpieczenie przed ciążą - nie ma sensu. Jak będzie miała być wpadka to będzie tak czy siak czy to z gumką czy to z tabletkami czy to z tym i tym ale to na prawdę musiałby być strasznyyy niefart.

Tabletki powinny wystarczyć. Ale jeśli im nie ufasz, to całkowicie bym z nich zrezygnowała. Po co się truć skoro i tak chcesz stosować dodatkowe zabezpieczenie? Nie lepiej używać prezerwatyw, a dla pewności w dni płodne w ogóle zrezygnować z uprawiania seksu? Łatwo je określisz np. testerem płodności. Teraz są na ślinę.

Gość tak będziesz zabezpieczona
czasem się nie dziwię że tabletki mają taką skuteczność skoro z tego co czytam to mnóstwo osób stosuje do nich gumkę.