Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka1234565432

Jak sobie poradzić z tą zazdrością i tą dziewczyną!!?

Polecane posty

Gość kaśka1234565432

Niedawno spotkałam fantastycznego faceta, przystojny, inteligentny po prostu cudowny !!! Nie spodziewałam się że mu się spodobam, nie jestem jakaś strasznei brzydka ale miss świata też nie należę :o Kilka dni temu mieliśmy 3 randkę było cudownie siedzieliśmy w restauracji i weszła jego była dziewczyna która wróciła niedawno z zagranicy. Nigdy nie widziałam ładniejszej dziewczyny !!! Piękna filigranowa blondynka, długie włosy PRZEŚLICZNA BUŹKA, długie włosy, no sama bym na nią poleciała gdybym była facetem :o Weszła do restauracji i nie było faceta żeby na nią nie spojrzał. Mój facet (przyszły niedoszły) poznał ją i powiedział do niej cześć a ona podeszła do naszego stolika, przedstawił nassobie a on i ona zaczęli rozmawiać. On miał takie maślane oczy jak na nią patrzył :( on ją nadal chyba kocha, nie mógł oderwać od niej oczu :( Nie mamy po 15 lat. Ja mam 29 On 30 a jego była dziewczyna jest rok młodsza ode mnie. Nie wiem czy nie zerwać tego związku zanim się jeszcze na dobre zaczął, gdyby on mnie zostawił później dla niej to bym chyba tego nie przeżyła bo zakochuje się w nim coraz bardziej !! W dodatku przed chwilą na facebooku zobaczyłam że dodała komentarz pod jego zdjęciem "nic się nie zmieniłeś :) wyglądasz nadal fantastycznie, serdecznie Cię pozdrawiam i przy najbliższej okazji zapraszam na powitalnego drinka ;)" Nie wiem co robić z tym wszystkim :o

Gość organizm hermafrodytyczny
zrób co ci serce dyktuje :classic_cool:

Gość dsgvdxgfdhfvhv
uroda to nie wszystko, nie poddawaj się, z takim nastawieniem będziesz do końca zycia sama! Uwierz w siebie, to że tamta dziewczyna jest ładna to o niczym nie świadczy, znam jedną taką, co jest tylko ładna, poza tym głupia jak but i pusta!

Gość kaśka1234565432
Serce mi mówi żeby z nim być a rozum żeby szybko się z tego wymiksować bo on do niej wróci. Ale mam mętlik w głowie...

Gość TELESFOR
prowo az smierdzi

kurde nie wiem ale jakbys teraz go szurnęła to zrobisz to na zimno bez uczuć ,a jakby później cos nie wyszło to będzie gorzej

Gość kaśka1234565432
dsgvdxgfdhfvhv ja o tym wiem że wygląd to nie wszystko, ale ona jest poza tym że śliczna to bardzo sympatyczna i inteligentna.

Gość kaśka1234565432
TELESFOR nie wiem co Ci śmierdzi !!! Ale to żadne prowo !!

Gość kaśka1234565432
pytałam czy coś do niej czuje, to powiedział że zawsze będzie ich łączyć coś wyjątkowego i zawsze pozostaną w przyjaźni :o ale że niby mu na mnie zależy i chce ze mną być

Gość kogucinka ewka
Jaki on ma znak zodiaku ????????? :P

Gość kaśka1234565432
No własnie... ja też widzę te przyjaźnie i wiem jak to się z reguły kończy. Pokusa jest silna każdy by się skusił na taką dziewczynę :o tym bardziej że on ją kiedyś kochał. On jest bykiem jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie.

Gość hiena,699
Jako facet poradzę żebyś znalazła sobie kogoś innego. Wiem jacy jesteśmy :P wiem że jedno się mówi drugie robi, jak laska jest taka ładna a on jeszcze był zakochany to pewnie dalej go do niej ciągnie a widać że laska nie odpuszcza i też chce do niego :D

No to już sama musisz przemyśleć wg siebie. Bo jeśli byście byli razem to musisz czuć się dobrze i świadomie wybrana przez faceta,a nie jako substytut innej panienki.

Gość kaśka1234565432
Boże dlaczego ja mam takiego pecha :( jak już znajdę idealnego faceta to i tak to wszystko musi szlag trafić :o

Gość kaśka1234565432
oj w ogóle nie szukam idealnego, ja w ogóle nawet nie szukałam. To on mnie znalazł i zabiegał, przekonał do siebie no i jestem w nim zauroczona teraz strasznie :o

Gość kaśka1234565432
ale ja chcę jego :((( choć wiem że powinnam poszukać kogoś innego to im bardziej myślę żeby to skończyć to tym bardziej nie chce :o

Gość kaśka1234565432
chyba to skończę nie chcę narobić sobie nadziei, zakochać się jeszcze bardziej a on potem powie, sorki kocham byłą, było miło. Dzięki za odpowiedzi.

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12345678
ja CI powiem z perspektywy osoby do ktorej facet wlasnie mial taki sentyment. I tez swojej lasce gadal ze ja jestem bardzo wazna i zawsze bedzie sie ze mna przyjaznil. W praktyce caly czas nie mogl sie ze mnie wyleczyc, mial obsesje na moim punkcie i bedac z nia mowil mi ze mnie kocha !!! mimo ze powiedzialam mu jasno ze mial swoja szanse i ją znarmowal i nie chce z nim byc. Zasugerowalam tylko zeby dal tamtej dziewczynie spokoj i nie mydlił jej oczu, zeby laska miala szanse poznac kogos komu bedzie na niej zalezalo. A nie ze zmarnuje jej pare lat a potem i tak rzuci. I zeby najpierw uporał sie ze swoimi uczuciami a potem pakowal sie w kolejny zwiazek. On to odebral jako cien szansy i z nią zerwal !! Ona potem zalila sie kolezankom ze JA mu powiedzialam zeby ją rzucil. Od tej pory nie mieszam sie w niczyje zwiazki, ale sens ogolny jest podobny. Wystarczylo moje kiwniecie palcem i bylby od razu moj. Wg mnie podobnie jest z tamtą dziecwzyną o ktorej piszesz. Jeden jej ruch i on jest jej. A Ty bedziesz cierpiec.

Gość kaśka1234565432
olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12345678 no własnie, tylko potwierdziłaś moje przypuszczenia, cały czas zdaję sobie sprawę że będzie podobnie, wiem jak tamta dziewczyna na niego działa, patrzył na nią tak jak nigdy na mnie :o Tylko po co mi mówił że się we mnie zakochuje :o

a finał jest taki ze do siebie nie wrocili, on nadal po 6 latach cos czuje do mnie mimo ze od 3 lat jest w innym zwiazku (sam twierdzi ze udanym) ALE: dziwnym trafem jak wie ze mnie spotka na imprezie u wspolnych znajomych z reguly przychodzi bez dziewczyny i ZAWSZE sie do mnie klei. Dodam ze jego obecna dziewczyna jest o WIELE ladniejsza odemnie i zgrabniejsza. Skonczyla dobre studia i z charakteru tez jest w porzadku. Mimo to ja nadal siedze mu gdzies tam w glowie i on sobie nie moze z tym poradzic. Intuicja kobiety nigdy nie myli sie, i jesli widzialas ze on na nią patrzyl maślanymi oczami to Ci sie NIE WYDAWALO. On nadal cos do niej czuje

wiesz, moze tez mu sie spodobalas a mowil ze sie wTobie zakochuje po to zeby albo Cie przeleciec, albo sam przed sobą udaje ze jest OK, albo rzeczywiscie jestes wazna ale w momencie jak sie pojawia byla na horyzoncie wszytskie uczucia do niej wracaja

Gość kaśka1234565432
Dlatego skończę to najszybciej jak się da bo wiem jak to się skończy...

pozdrawiam i zycze spotkania faceta "bez bagazu"

Gość kaśka1234565432
dziękuję i pozdrawiam :)

zgadzam sie w 100% z olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12345678 i uwierz ze nie pisze tego bez powodu,bo nietsety tak juz jest.mimo ze ciebie pokocha i bedziecie szczęsliwi to i tak bedzie do niej cos czul i moze byc tak ze jak ona do niego przyjdzie to sie nawet nie zawaha i cie zdradzi.tez mialam bardzo podobną sytuacje,ale nie chce mi sie jej opisywać

Gość Cherry Darling
Autorko, daj potem znać czy zdecydowałaś się jednak zerwac i jak chłopak na to zareagował...

Gość ???????????
Jak niby w swoim wieku chcesz znaleźć mężczyznę bez bagażu?! To naturalne, że koło 30 ludzie mają za sobą jakieś związki, w tym zwykle poważne. Moim zdaniem możesz mieć problem z włąsnym poczuciem wartości, skoro uważasz, że nie mógł mówić szczerze, że coś dla niego znaczysz. Skoro tak bardzo Ci się podoba, to dlaczego nie zaryzykujesz? Lepiej zaryzykować i później ewentualnie Z PRZEKONANIEM dojść do wniosku, że się nie uda niż ze strachu od razu się wycofać a potem ŻAŁOWAĆ i płakać, że mogłaś przecież próbować zamiast od razu uciekać. Rozumiem, że to przykre, gdy widzisz, że ona wciąż mu się podoba, ale to dobrze o nim świadczy, że wciąż się dogaduje z byłą. Z Tobą jest na początku znajomości, nie oczekujesz chyba, że od razu stanie się maksymalnie zaangażowany? Jeśli teraz się wycofasz, to na pewno nic z tego nie będzie, jeśli spróbujesz pokazać mu to, co masz najlepsze, jaka jesteś fajna itp., to może zaangażujecie się oboje bardziej. Uciekanie od razu tylko ze strachu przed zerwaniem jest tchórzostwem. Może nie jesteście faktycznie dla siebie, ale nie będziesz wiedziała, dopóki nie spróbujesz!!!