Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miętowa_kotka

Jak pomalować oczy BEZ UŻYCIA cieni?

Polecane posty

Gość Miętowa_kotka

No właśnie macie jakiś pomysł ? Chodzi o makijaż oczu na studniówkę, cienie odpadają z tego względu, że po paru godzinach po prostu spływają, nic po nich nie zostaje. Wypróbowałam cienie z niskiej, średniej i wysokiej półki, stosowałam drogie bazy na powieki ale to nic nie dało, cienie nadal się nie trzymały, po paru godzinach spływały :O Jeśli macie jakieś linki do takich makijaży uczu bez użycia cieni to chętnie poogląda, z góry dzięki ;)

Gość rewrwtrtewwwtr
to chyba cos masz z oczami .. :O bo ja nie uzywam bazy i zawsze sie trzymają i nigdy nie spływają..a nie są koniecznie z tej górnej półki .

Gość Bog-danka
może jak ci ktos pierdolnie piescia w oko to cienie w ogóle nie bedą potrzebne?

Gość Miętowa_kotka
Wyobraź sobie, że nie tylko ja tak mam, że spływają ale to chyba nie dociera do Twojej ograniczonej wyobraźni :O Poproszę o normalne wypowiedzi ;)

Gość rewrwtrtewwwtr
Nigdzie nie dodałaś ,że KAŻDEMU poza tym temat odnosi sie do Twojej osoby,nie jestem jasnowidzem - ale to chyba nie dociera do Twojej ograniczonej wyobraźni! :O Tak czy inaczej - Ty i osoby które MAJĄ TAK JAK TY chyba mają coś z tymi oczami jednak.. tyle ludzi używa cieni i nie spływają.

Kup porządne cienie a pod nie specjalną bazę i na pewno nic nie spłynie. I oducz sie dotykać twarzy bez powodu.

Gość popolola
może kredka albo eyeliner

Miętowa wydaje mi sie że każdy to dla Ciebie Twój znajomy, czyli pewnie osoba zaopatrująca siew Avonie albo Oriflame :p nic dziwnego że wam cienie spływają :D

Gość pipipipka
Kup sobie fixer, to naprawdę duzo daje