Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgftrdty

skakanie na skakance w ciazy....mozna czy niemozna???????????????????????

Polecane posty

Gość jhgftrdty

slyszalam PRZEROZNE TEORIE!!jedni twierdza ze mozna ale w granicach rozsadku a inni ze absolutnie ze trzeba lezec plackiem i sobie dac spokoj w ciazy ja przed ciaza baaardzo duzo cwiczylam codziennie systematycznie!! jezeli nawet dla rozgrzewki z 3- razy bym skoczyla(wolno) to stalo by sie cos??? pytam w razie W!! moge zawsze wybrac spacery lub truchcik jestem w 14 tc pozdrawiam

Gość A ja wypowiem się
To żart?????????? skakanka w ciąży???

Gość jhgftrdty
rozmawialam z moja midfiwe i mowilam jej co robilam a ona powiedziala ze jak sie czuje dobrze to moge ale z umiarem niezaduzo tego ....

Gość jhgftrdty
no wlasnie mi polozna powiedziala ze i can do anytchink i want but i have to careful!!

Gość A JA WIEMM
W 14tc mozna wszystko;)no prwie;) do mnie na silownie przychodza dziewczyny do dnia porodu

your english is terible :D:D:D jak ciąża w uk to faktycznie mogła ci tak powiedzieć ale od dawna wiadomo że oni tam mają wszystko w dupie :/

Gość jhgftrdty
:P:P-wiem kochana bo juz raz przez tych skurwysynow poronilam;/ a englishem niemialam zamiaru pisac gramatycznie tak palnelam xD

albo jesteś głupia albo niewiem poroniłaś i chcesz skakac na skakance?

Gość jhgftrdty
nieno chpdzi mi tak o zeby sie rozruszac moge rownie dobrze po 5-10 pajacykow robic poprostu juz prawie 4 miesiac niecwicze i sie czuje strasznie z tym poniewaz wczesniej cwiczylam systematycznie o ciazy dowiedzialam sie w 4tc i od tamtego czasu niecwicze bylam juz 3 razy na usg dziecko duze, zdrowe i wszystko jest ok wymiotow niemam ani bolow zadnych (sorki za bledy)

Gość A JA WIEMM
naprawde ani pajace ani skakanka ci nie zaszkodza ciaza to nie choroba:O unikaj tylko robienia brzuszkow dziewczyny przychodza w 6,7 miesiacu na step;),pilates ,rower itp