Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kara222

Od 2 miesięcy nie mam okresu.

Polecane posty

Gość Kara222

Chłopak wszedł we mnie raz bez zabezpieczenia , nie spuścił się ani nic... póxniej już sie zabezpieczalismy i nawet we mnie nie kończył. Od dwóch miesięcy nie dostaje okresu miałam tylko 3 dnioew plamienie i ból brzucha... zrobiłam dwa tesy i wyszły negatywnie , panikuje i codziennie się stresuje , czy mogę być w ciązy od samego wejścia czlonka ? to nie logiczne...

Gość Kara222
boje się że mi powie że to ciąża... masakra , strasznie się stresuje , przecież od samego wejscia nie ma dzieci. :(:(:(

Gość Inka17
Ja od 4 miesięcy nie mam okresu i nie panikuje, nawet mi wygodnie z tym 🖐️ ciąże wykluczam bo brzuch mi nie rośnie

przed wytryskiem facet wypuszcza plyn ktory zawiera plemniki stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji ile masz lat?

Gość wiedźminnnn
czy mogę być w ciązy od samego wejścia czlonka ? to nie logiczne... oj dzieci...

Gość Kara222
ale on wszedł na samym początku raz i później już gumce to robiliśmy... 17 lat.

Gość Kara222
tego nawet nie można nazwać stosunkiem przerywanym.

moze masz cykle bezowulacyjne, torbiele zespol policystycznych jajnikow, z takim czyms idzie sie do gina chyba ze w przyszlosci chcesz miec duze problemy

Gość spoko loko
Nie przejmuj się dziewczyno:) nie jesteś w ciąży bankowo, jak jeszcze testy negatywne to wiesz... Nie stresuj się bo przez to też się może sppóźnić - psychika tu działa i dzieją się cuda niewidy. Przyczyn spóźniania się okresu jest mnóstwo, poczytaj o tym i przestań się martwić.

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.