Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaaaaa

Suknie ślubne - SARAH

Polecane posty

Gość julkaaaaaaaa

Czy ktoś orientuje się ile kosztują suknie ślubne w salonie SARAH? Interesuje mnie szczególnie kolekcja WINGS i MOONLIGHT.

Gość coś tak około
Ja brałam ślub w 2 połowie 2010 roku i wtedy kosztowały średnio ok. 2500-2800 zł, ja miałam z kolekcji Gold.

ja kupowalam w pazdzierniku suknie z kolekcji first lady, mialam 30%znizki i zaplacilam nie cale 2tys.

Gość julkaaaaaaaa
To nie drogo. A skąd ta zniżka, jeśli można zapytać?

byl rabat 30%. kupowalam pod koniec roku z kolekcji 2011 i pewnie chcieli sprzedac suknie co mieli w salonie zeby dac nowa kolekcje na 2012. Dla mnie lepiej bo taniej, a kto bedzie wiedzial na weselu z jakiej to kolekji?!a ktora ci sie podoba?i kiedy chcesz kupic?jak mozna wiedziec.

Gość julkaaaaaaaa
Szczerze powiedziawszy już powinnam zacząć się rozglądać. Ślub biorę w sierpniu... ;) Z kolekcji MOONLIGHT najbardziej podoba mi się model D7794, a z WINGS Milton, Alexandria, Marietta... Oglądałam je na razie tylko w internecie, muszę wybrać się do salonu...;)

Witam Ja też odwiedziłam Salon Sarah w Katowicach, suknie piękne, obsługa przemiła.Panie przymierzyły mi dużo sukienek.Same doradzały mi jakie kroje powinnam brać pod uwagę bo nie jestem zbyt szczupła ale zaduch który panuje w Salonie i to jak się spociłam zepsuło mi po części przyjemność mierzenia sukienek.Suknie potrzebuję na przyszły rok to wrócę na jesień jeszcze raz pomierzyć i wybrać.