Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieTokurz

chyba mam już na nią wyjebane :) piękne uczucie!!

Polecane posty

Gość ZycieTokurz

Otóż starałem się przez dłuższy czas o względy pewnej kobiety... niestety na daremno, dała mi do zrozumienia jakieś 3 tygodnie temu, że nic nie chce ze mną... mocno to poczułem, ponieważ zdążyłem się w niej mocno zauroczyć.. no i od tej pory chodziłem dosyć mocno struty ale jakoś tak od hmm 5 dni czuję zajebista ulgę, mimo, że widuje ją ponieważ studiujemy razem to i tak jest mi obojętna... piękne uczucie-ta ulga i obojętność :)

Gość olleander
prawda? :)

Gość jlkjio
pewnie teraz jak wyczuje twoja obojetnosc zacznie byc znowu mila... kobiety nie lubia byc adorowane tylko po to by za chwile je olewac;)

Gość jlkjio
gupijohnny nie pieprz i idz zrobic sos serowy

Gość ZycieTokurz
/// pewnie teraz jak wyczuje twoja obojetnosc zacznie byc znowu mila... /// heheh wątpie.. już od tych 3 tygodni nie zamieniłem z nią słowa, przechodzę obojętnie itp, i ona również nie zamierza tego zmienić :) podejrzewam, że ona ma jeszcze większą ulgę, skoro już jej 'nie męcze'

Gość jlkjio
no to nie zostaje ci nic innego jak poczekanie az spodoba ci sie kolejna diewczyna i adorowanie jej ale moze tym razem troche bardziej taktownie i dyskretnie ;)