Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilka21

Zapraszam wszystkie mamy z woj. pomorskiego :)

Polecane posty

Gość grytka
Witam ja tez mam trójkę dzieci Natalia 8 lat Przemek 5 lat i Wojtuś 1 roczek

No to moje dzieci śpią już od prawie pół godziny :), najedzone, wykąpane i teraz mam chwile dla siebie ;). Lubie jak tak mam cicho w mieszkaniu, a jak dzieci nie śpią to zawsze jest głośno ;).

Gość janosikjanos
czesc Kamilka21 dokladnie jestem z gda a mam coreczkę 2,5 latka (druga jest starsza). Kamilko na nauke nigdy nei z apozno-ja jetsme późną mamą a mature zdawałam 17 lat po skonczeniu liceum i teraz poszłam do policealnego studium. i powiem szczerze ze nigdy nie byłam tak szczesliwa jak teraz :)

Hej. Widze, że tu cicho. Ja miałam pracowity tydzień że tak napisze. Jutro jadę do szkołe. Kiepsko się czuje :(. Wczoraj byłam u lekarza, mam przepisane jakieś tabletki które mam brać i znowu mam iść do lekarza za 3 tygodnie.

Gość grytka
Witam wszystkie mamy czy którejś z Was dzieciątko przechodziło ospę wietrzną ciężko bo mój synek 5 lat właśnie przechodzi nie dość że jest cały wysypany na ciele to ma też "ospę wewnętrzną" jak sie wyraziła pani farmaceutka poniewaz ma kropki wszędzie nawet w buzi na języku i podniebieniu.Smaruję go gencjaną bo po pudrze gorzej się drapał i robię mu kąpiele w manganianie potasu.Może znacie jeszcze jakieś sposoby żeby mu ulżyć

Hej, ja też jestem z pomorskiego, dokładnie z okolic Gdańska. Mam 17 miesięczną córkę:-)

Myślałam, że tutaj nic sie nie ruszy ;). U mnie ok, można tak powiedzieć. Dzieci zdrowe, ja trochę niezbyt, ale biore leki oby mi szybko przeszło :). Już za 5 dni mam urodziny, kończe już 25 lat :). A za miesiąc mój Krystian kończy 4 latka już :). Mała dzisiaj kończy 16 miesięcy, jak to szybko mineło ;).

Hejka. Jestem z Malborka, mój synek ma 4,5 miesiąca. Na razie jestem na urlopie macierzyńskim. Witam wszystkie mamusie!!!

No u mnie dzieci wykąpane i leżą już w łóżkach :). Mała jeszcze biega po pokoju z butlą mleka ;), jak wypije to pewnie położy sie obok mnie i zaśnie :).

Kamila jak ty sobie dajesz radę z 3 dzieci jesteś w moim wieku :P:P:P ja chyba bym zwariowała co tam w Tczewie słychać Zrobili już ten dworzec

Prawie zrobili, jeszcze prace wykończeniowe są, tak na około zostało im z pół roku roobty i będzie wszystko zrobione razem z centrum handlowych przed pkp :). Jakby nie patrzeć trójka dzieci to nie tak dużo ;), moja babcia jedna miała 8 dzieci i dawała sobie rade ;).

Ja tego nie kumam pamiętam,ze byłam w Tczewie rok temu przed sylwestrem i już tam coś robili.I miną rok i oni jeszcze się tam bawią to co tam ma być ,że tyle im zeszło. Moja Babcia też miała 8 dzieci hehe :P ja sobie jednego nie wyobrażam :P Do jakiej szkoły średniej chodziłaś w Tczewie

Nie chodziłam do szkoły do Tczew ;), chodziłam najpierw do Nowego Stawu, ale przerwałam nauke, potem chodziłam do Malborka, a teraz chodze do szkoły Żak w Gdańsku, idzie mi ok :), mam nadzieje, że tym razem skończe szkołe, bo idzie mi nawet nieźle ;).

Hej. My już po obiedzie, Dominika w szkole, Krystian bawi się, mała ogląda bajki. Ja leże sobie chwile bo kiepsko się czuje :/, po tych tabletkach od lekarza jakoś niezbyt się czuje a musze je brać, zostało mi jeszcze 9 tabletek.

Gość W?????????????????????????
KAMILKA CO SŁYCHAĆ???

Gość koraliczek999
Jest tu kto ???? Kamilka a ty czasem nie masz kogoś w Chojnicach?