Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfsfsdf

blagam pomzocie mega wazne !

Polecane posty

Gość fsfsfsdf

pofarbowalam kika miesiecy temu wlosy na czarno i bardzo tego zaluje zawsze mialam sredni braz ;| teraz chcialabym miec chociaz nie wiem moze taki kolorhttp://www.bazarek.pl/produkt/564866/garnier-colorshine-farba-415-mrozny-kasztan.html mrozny kasztan z garnoiera ! myslicie ze mi zlapie? na czubku mam straszne odrosty gorzej z tymi wlosami przy koncach bo sa straszne ciemne! pomocie

Gość fsfsfsdf
rozjasniacz odpada bo strasznie niszczy

Gość niestety w tej sytuacji tylko
ściąganie koloru wchodzi w grę...czarnego nie złapie żadna jaśniejsza farba.

Gość arturo12344a
Po pierwsze jak jesteś ładna to się nie martw po drugie pod źadnym pozorem nie urzywak rozjaśniacz szkoda włosów pomaluj na biały i znowu przefarbuj

Gość buahahaha
odczekaj trochę... ja też tak zrobiłam teraz mam już jasny brąz. Z czasem farba się trochę zmywa z włosów więc siłą rzeczy robią sie jaśniejsze, a odrosty farbuj szamponetkami

Gość llllllaaallllaaa
Niestety efekt będzie koszmarny...od czubka i tak bedziesz mieć jasne a końcówki czarne...jedynym wysciem, zeby pozbys się czarnych włosów jest poddanie się dekoloryzacji...ale proponuje zrobić to w zakladzie fryzjerskim...takie zabiegi strasznie niszczą włosy...jeśli masz czarne farbowane wlosy to bez wzgledu czy są wyplowiale czy nie i tak nie zlapią ci innego koloru ...niestety