Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge isc z nim na calosc

pocałunki, pieszczoty i koniec co na to FACECI?

Polecane posty

nie rozstanie sie z nia... ale co ja poradze jak mnie on podnieca i chcialabym tego...on i tak ja zdradzal z innymi i pewnie i tak bedzie ja zdradzal, taki typ casnowy raczej.

Gość Wiedźmak Plugawiec
no ale przecież może Ci wsadzić, tylko w gumce. W gumce to nie zdrada.

Ja się poddaję, nie doradzę :) Mnie odstraszają takie typki, i "wzajemne przyciąganie" wówczas na mnie nie działa.

A za kilka dni pojawi się wpis jakiejś laski: "Mój facet mnie zdradzał z wieloma dziwkami. Mówił, że nigdy do penetracji nie doszło"

nie, nie chce by mi wsadzal, on o tym wie, bo sam mowil ze pocalunki, dotykanie,,, ale nie wiem wlasnie czy naprawde by nie chcial nagle wiecej... powiedzial ze wystarczyloby mu jak ja mu odp ze na calkowita calosc do konca to sie nie zgodze, a on na to ze nie zrobilby nic na sile, czego bym nie chciala...

Gość Pedro1000
a masz faceta??

Jeśli chcesz być tylko jego zabawką na chwilę i Ci to odpowiada, to proszę bardzo. Jednak pamiętaj, że czasami nie warto. Więcej potem żalu, niż wcześniej radości. Świat się nie skończy jak dasz się - nazwijmy to - podotykać, ale bycie drugą nigdy nie jest miłe.

Jest jeszcze taka możliwość, że, jak już się zdecydujecie, to sama nie będziesz potrafiła się powstrzymać i dojdzie do pełnego stosunku. Ty będziesz miała wyrzuty, a on po prostu Cię zaliczy i poszuka następnej naiwnej na same pieszczoty... Gdyby był wolny, wspierałbym Cię, to pieszczoty są często znacznie przyjemniejsze, niż sama penetracja. Ale sama napisałaś, że facet często swoją partnerkę zdradza, więc Ty prawdopodobnie też będziesz dla niego po prostu kolejną zdobyczą.

zdaje sobie sprawe ze bede zdobycza, jedna z kilku, ze po mnie beda nastepne... wiem to , wiem ze powinnam wybic sobie to z glowy ale nie umiem, chce tego. a do pelnego stosunku wiem na 100% ze nie zgodze sie, nie poniesie mnie nagle, nie starce kontroli. wiec skoro jemu wystarczy jak mowil to co mi to chce tego.

A co to u licha za różnica czy dojdzie, czy nie dojdzie do pełnego stosunku? :D Ty myślisz, że jak mu wezmiesz "do buzi" to on mniej zdradzi tę dziewczynę? A swoją droga to oczywiste, że facet cię będzie przekonywal, że mu to wystarczy mając w perspektywie taki seks albo żaden :D Jesteś tak zdesperowaną, czy tak naiwna? A może jednak po cichu się ludzisz, że jak mu obciągniesz, to tamta rzuci? :D

Niedyskretne pytanie. Jesteś dziewicą? Jeśli tak, to prawdopodobnie się powstrzymasz. Jeśli nie, to sama wiesz, że czasem ponosi :)

Gdyby była dziewicą, to już by było żałosne...

Jaja sobie panienka z was robi. Nie może być aż tak głupia bo oddychanie by było dla niej zbyt skomplikowane i dawno by umarła...

tak, jestem dziewica czemu to zalosne??? mialam chlopaka , nie szlam z nim na calosc ale petting, oral byl. nie licze ze jak mu obciagne to dziewczyne zostawi. wiem ze sie powstrzymam, bo nie chce z nim tego 1 razu jak wiem ze nic z tego nie bedzie.

a dlaczego niby jaja sobie robie? przeciez slyszy sie ze ktos uprawia seks oralny i jesli facet tak dojdzie i on partnerke zaspokoi bez stosunku to co w tym zlego? to jak wy robicie loda facetowi swojemu to nigdy nie ma tak orgazmu zawsze konczycie stosunkiem?

nawet jeśli nie robisz sobie jaj to do dziewicy to ci dalekooooooo Może i masz między nogami jakąś zbędną ci błonę ale nic poza tym z dziewicami cię nie łączy...

bo poziom głupoty twoich wpisów chyba przekraczają poziom głupoty nawet najdurniejszej nastolatki... Nie możesz być realna :D takie postacie to w najgłupszych komediach możana oglądać nie w realu.

zgadzam sie z toba mysliciel, nie robie z siebie swietoszki. po prsotu nie mialam stosunku (analu tez nie) ale wiem co to orgazm :-) nie robie sobie jaj.poszlabym na calosc z facetem z ktorym bym wiedziala ze bede w stalym zwiazku ale nie z nim. z nim jednak chce dotykania i calowania, mi to wystraczy.

dlaczego niby glupia jestem??? bo nie dam mu do konca??? bo chce miec orgazm podczas minetki czy dotykania bez stosunku??? przeciez jak mu jasno okresle co i jak i on sie zgodzi to dlazcego niby to ma byc komedia i glupie?

"z nim jednak chce dotykania i calowania" Dobra nich ci będzie nierealna istoto.... Jesteś świnia i tyle... Ma kogoś to sobie znajdź innego. On cię w buca robi ty robisz jego dziewczynę (nawet jak jej nie znasz) I oboje będziecie nic nie wartymi szmatami... Sorry ale takie zachowanie to szmacenie się i z twojej strony i z jego. Chcesz się lizać z szmatą? Podnieś jakąś z podłogi. "Nie rób drugiemu co tobie nie miłe" Wierzysz czy nie ale to jest zawsze prawdziwe. Takie uniwersalne i sensowne. Chciała byś żeby z twoim przyszłym chłopakiem partnerem mężem jakaś małolata się "tylko lizała i pieściła?" MYŚLEĆ!!!!!!! ;(

"derfi Dlaczego żałosne? " Derfi, panna chcę iść do łóżka z facetem, który jest z kimś związany, któremu zdrada ewidentnie nie sprawia problemu, po to tylko by mieć chwile przyjemności. Nie napisała, że się w nim zakochała, że pragnie go do tego stopnia, że gotowa jest złamać zasady. Nie. Ona chcę tyłkoń żeby się troszkę podotykali. Jak nisko, kurwaz, trzeba się cenić, żeby chcieć obciagnac facetowi za kilka miłych słow i macanki?! To nie jest miłośc. To nie jest pożądanie. To jest jakaś desperacja! ...a gdyby była dziewica? Jak długo można się zadowalać namiastkami? Ani to prawdziwy seks, ani żadne uczucie ...

nie chcialabym ale on i tak ja zdradzal i zdradzac bedzie. a ja jestem wolna, to on nie powinien mnie "kusic", dzieki za wypowiedzi. bedzie mi sie snilo to macanie z nim :-)

"to on nie powinien mnie "kusic"" Nie, kurwa przecież to już jakiś absurd :D Ona jest ok bo to on nie powinien.... Powinni to coś zamknąć w psychiatryku bo niebezpieczne dla samego siebie jest :( Jak to możliwe że dożyła dnia w którym nauczyła się klepać w klawiaturę

Ja też uważam, że osoba wolna może robić co chce i z kim chce. To osoba będąca w związku powinna się pilnować i kontrolować.

Gość no prosze kolejna suka
facet ma żonę na bank może na delegacji,w seperacji? ma kobietę a ta suka rozważa jak go dotknąć? ja p....lę z takimi szmatami,kto cię wychowywał?

Gość CIEBIE TEŻ BĘDZIE ZDRADZAŁ
🖐️

autorko ty oczekujesz od niego tylko peetingu,ale faceci tacy nie sa im takie cos nie wystarczy(nawet jesli cie przekonuje ze mu wystarczy). Uważasz ze zdradzal by swoją dziewczyne tylko dlatego żeby sie z tobą polizać i żebyś mu obciągnęła.Oj grubo sie mylisz.On chce cie ewidentnie przelecieć i zapewne mu sie uda.

Gość no prosze kolejna suka
zapamiętaj dziwko,ze zajęty facet nie jest dla ciebie tłumoku pieprzony,nie napalaj się na niego Do psychiatry zapier....