Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge isc z nim na calosc

pocałunki, pieszczoty i koniec co na to FACECI?

Polecane posty

Gość Frank.Black
A ja wlasnie marze o takich partnerkach, a ciągle mi sie trafiają tylko takie, które chcą pełnego sexu. Daj namiar na siebie - zgramy sie :)

Gość nie moge z nim isc na calosc
ale on wie ze nic wiecej nie bedzie, wiec skoro wie nie moze ode mnie nagle wymagac bym szla na calosc. wie ze nie pojde, ze nie chce "do konca". dlaczego mam go sobie odpuscic, jak nie ja to znajdzie inna i tak, zdrady ma we krwi. skoro moge miec z nim orgazm a on ze mna besz stosunku i moge przezyc chwile przyjemnosci nawet tylko raz to czemu mam nie chciec tego? wszyscy tu tacy swieci jestescie, a ile sie slyszy jak faceci zarywaja panienki na dyskotekach itp, jak one im tam w kiblu obciagaja itp i to ok jest? a wiekszosc dyskotekowiczow (takich co ida przygod szukac) co sobota to inna panienka, a bywa ze i swoje dziewczyny maja. ja przynajmniej wolna jestem. a ilez sie slyszy o wzajemnej fascynacji, o tym ze maz/zona maja kochankow? Wiec teraz to niby ja blleee i ja dziwna jestem ze on mnie pociaga... a inni jak zdradzaja na prawo i lewo to ok?

Gość potrzaskana autorko
jestes popierdolona,zachowujesz się jak porzucony pies-suka najpierw idz do specjalisty z psychiką zwykla ladacznica tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość fantazyjna32latka
He jakbym czytala o sobie... Z tym,że ja nie dziewica i mężatka, dzieciata ia śni mi się instruktor nauki jazdy. Nigdy nie zdradziłam męża nawet nie całowałam się z nikim i podnieca mnie taka myśl jak Ciebie, by petting , całowanie ale bez seksu na maxa... Tyle że własnie on jako facet chyba nie umiałby sie temu oprzec i chciałby normalny seks a nie jego namiastkę...

do ladacznicy i suki to mi daleko, dziewica jestem. a co zlego ze mnie obmaca? dlaczego mam isc sie leczyc ja a nie on skoro on casanowa i zdrady ma we krwi, lubi seks itp.czy ja czy inna, zawsze jakas znajdzie.

Gość atanazy_k
no koorva, co za myslenie! to może idź na parking ukraść samochód, to nic złego - wszak jak nie ty, to i tak ktoś go ukradnie

Gość atanazy_k
i nie pisz, że jesteś dziewica, bo to obłuda straszna, a jestes wlasnie na pewno głupią i chyba suka

nie obchodzi mnie co o mnie myslicie czy ze on pomysl ze latwa jestem, bo sam swiety nie jet.nie szukam tu oceny zachowania ale pytalam czy jemu to wystarczy (dotykanie , pocalunki) czy mimo ze mowi ze wystarczy to moze chciec wiecej a mowi tak by niby mnie "podejsc malymi kroczkami", bo jak on taki "wprawiony w seksie" to juz zaczynam watpic czy taka "zabawa" bez stosunku by go zadowolila...moze rzeczywiscie lepiej na nic mu nie pozwolic, niz ma potem pozostac niesmak ze bylo nie tak jak chcielismy ze on jednak by oczekiwal czegos wiecej (bo co jak on "przytakuje", ze mu wystarczy a w duchu sobie mysli, ze malymi krokami dostanie co chce, ze ja tylko udaje niedpostepna... mam metlik w myslach, podnieca mnie on ale nie wiem sama czy nie lepiej sobie ta przygode darowac...

Gość do cnotki co nie może iść ...
rsiemka, widze że same moralizatory Ci tu radzą, ja napiszę tak: jeżeli potrafisz zrobić dobrze laskrę to gwarantuję Ci że facio nie będzie potrzebował klasycznego stosunku. Mam małe wątpliwości czy potrafisz dobrego lodzika zrobić, moja Pani po latach dopracowuje szczegóły na które zwracam jej uwagę, jednak może sie mylę, mimo wszystko życzę powodzenia

Gość do cnotki co nie może iść ...
zapomniałem dodać że dobry lodzik to mażenie każdego normalnego faceta

Ustaliliśmy już że do dziewicy to ci daleko więc nie czaruj. Co złego w tym że cię obmaca? Ależ nic przecież to twoja sprawa. A co z tego że nie masz za grosz szacunku do siebie? NIC!!!! To twoja sprawa. Chcesz równać do poziomu tego w sumie ułamka społeczeństwa które ma kochanków zdradza i rżnie wszystko co się rusza i na drzewo nie spierdala? Ależ równa. Powodzenia i szerokiej drogi. To wprawdzie już nie tylko twoja sprawa że będziesz dawała innym sposobność do szmacenia się ale jak taka twoja wola... "pomacaj się" ze szmata jaką jest taki facet :) Możesz zacząć od jakiejś do podłogi albo od wycieraczki do butów. (osiągnięcie będziesz miała podobne. ) I jeszcze jedno... nie płacz za lat 5-10-15 że cię chłopak zdradził że faceci to świnie... I że jakaś suka mu dała :) Jak by nie było takich postępowych idiotek cichodajek jak ty to i mniej by było zdrad. Ale to twoja sprawa!!!! Chcesz się sprowadzić do poziomu lalki do pomacania? Ok zrób to to twoje ciało twoja sprawa. Przestań tu tylko próbować pokazywać jacy to my jesteśmy niepostępowi i obłudni. Jacy zacofani i jaka ty wyzwolona. Jesteś prowokatorko bezdennie głupia (głupi?). Wiem że teraz promowanie bycia ścierwem jest w modzie ale swoje zadanie wykonałaś pokazałaś że twoim ideałem jest pieprzyć się w brudnym oszczanym kiblu w dyskotece. Powodzenia!!! Macaj się do woli jest szansa że kiedyś jakaś inna szmata powie ci z rozbrajającą szczerością "co z tego że to twój mąż ja się z nim tylko macałam :D bo chciałam mieć orgazm" Wtedy życzę ci tyle wyrozumiałości co teraz :D:D:D @fantazyjna32 to się leczy.... To ze smarkula może tak mieć pod wpływem tysięcy durnych programów i artykułów da się zrozumieć ale 32 latka? Wy nie chcecie żadnego macania wy chcecie regularnego dymania. I to nie facet nie wytrzyma a właśnie wy. Jak kobieta zaczyna pierdolić o jakimś dotykaniu całowaniu bez seksu i innych dziwnych historiach to znaczy tylko jedno... Ale oszukiwanie siebie jest teraz wpajane wszędzie :) A wy to jak pelikany łykacie. Byle by tylko nie nazwać rzeczy po imieniu. Ogłupianie i rozpierdalanie społeczeństwa i zasad w nim panujących trwa... Teraz największe cnotki mają mniej zasad niż jeszcze parę lat temu najwięksi skurwiele. Dziewica którą wylizało całe miasto :D Zajebisty żart :D "szukam tu oceny zachowania ale pytalam czy jemu to wystarczy" I jeszcze raz żebyś zrozumiała. Tobie nie wystarczy. To ty chcesz więcej tylko się tego faktu boisz i go wypierasz :) A potem będziesz biadolić że on chciał że ty nie że.... Zacznij nazywać rzeczy po imieniu i przestań się oszukiwać. Chcesz się z nim lizać chcesz mu robić dobrze on tobie to znaczy że chcecie uprawiać sex a czy wsadzi czy nie to już mało istotny szczegół. (tak wiem dla ciebie strata kawałka tkanki była by traumą bo nie mogła byś zgrywać cnotki niewydymki przed następnymi ) A tak na marginesie miłej masochistycznej zabawy :)

ja autorko rozumiem, że facet cię kręci...też mi się taki jeden podoba, jedynie w sferze rozkoszy cielesnych...;-) zastanawia mnie natomiast fakt, że ty jesteś 26-letnią dziewicą?! czy coś źle przeczytałam?

Gość do myśliciela
qrva, że też chciało Ci się tyle smarować

Gość do myśliciela
chyba tak sie wqurwiłeś że aż podnieciłeś

Gość atanazy_k
niech cię wydyma analnie i spuści sie do ust, nie będzie to pójście na całość i nadal będziesz dziewicą

Gość nie moge isc z nim na calosc
nadal nie wiem juz sama czy sie na to decydowac czy nie. anal i stosunek nie wchodzi w gre, spust do ust tez nie, jedynie na piersi. ale czy wlasnie niby on mowi ze mu to wystraczy a w duchu moze liczyc na wiecej, bo dziwne ze nie wolalby isc na calosc z inna, niz ze mna "bawic sie w kotka i myszke". kurcze nie wiem, a z 2 str moze by mu wystarczylo reka czy oralnie.

Gość do cnotki co nie moze iść...
już Ci pisałem że dobra laska może być lepsza od klasycznego bzykania, szkoda że wykluczasz finish w ustach ale nie jest to niezbędne, myśle że na cycki też fajnie trysnąć. Uczepiłaś się tego stosunku jakby to było najfajniesze w sexie

No ale co ty masz, do cholery, za problem z tym, że jemu to nie wystarczy? Wystarczy go przedtem poinformować, że nie chcesz pełnego stosunku i po sprawie. Albo koles przyjmuje te warunki, albo nie. Rozumiem, że nie masz doświadczenia, ale rozum to chyba masz? A nawet jak mu nie wystarczy, to co? Czego się obawiasz?

Gość zlaezy od faceta
zalezy od faceta, ale sa tacy co mozna ich zaspojoic inaczej np oralnie, nie musza zawsze miec stosunku, niektorzy nawet wola do buzi. jesli chodzi o dziewczyne to tez normalne ze jak dziewica to facet siwadomy ze od razu do pelnego seksu nie dojdzie, wiec moze sie godzic na inne formy seksu.

Gość swdqwd
myśliciel brawo!!!!!!!