Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic strasznego

Jak namówić jego na wyjazd do Egiptu ?

Polecane posty

Gość Nic strasznego

Gdzieś tam jeżdzimy byliśmy na Kanarach w Chinach i Japoni w Chorwacji z 3 razy jeden raz nad Balatonem, Tunezja i Turcja a teraz chcę polecieć w ferie zimowe do Egiptu a on nie chce boi się zemsty faraona .

Gość assaaa
Powiedz mu ze jak sie nie zgodzi to pojedziesz sama i dasz dupy wszystkim chetnym tubylcom. Mysle ze zmieni zdanie.

Gość December 2011
To trzeba sie wystrzegac zemsty, wybrac dobry hotel i sie nie objadac za bardzo. A w Turcji czy Tunezji mial zemste?

Gość December 2011
Ja w Egipcie mialam i skonczylam na kroplówce. Afera byla, lekarz chcial nas oszukac na kase za te lekarstwa a jak tylko mi sie zrobilo lepiej to zrobilam porzadek w calym hotelu od recepcji po lekarza :D Wtedy to bylo prawdopodobnie od wody, ktora wypilam bo mi sie myslenie wylaczylo od upalu. Drugi raz mialam w Libii od jedzenia w barze, ale dzisiaj chetnie bym to powtorzyla bo zarelko bylo po prsotu pierwsza klasa. Wybralismy jedzenie z obrazkow bo za nic nie dalo sie przeczytac szlaczków ;) W kazdym razie pij actimelki, wez trilac i nie jedz majonezow, kremow, nie pij wody z kranu.