Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondi18

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Blondi18

Czy to mogą być objawy ciąży tj; brak okresu od 2 miesięcy, zgaga, ślinotok , dziwne bóle brzucha (takie kłucia) bóle piersi , mdłości rano i złe samopoczucie? Pytam , bo boję się zrobić test ciążowy i iść do lekarza, bo mam tylko 17 lat i nie poradziła bym sobie sama.

Gość szczególnie ten ślinotok
wskazuje że jednak to ciąża

Może lepiej to sprawdzić testem albo u lekarza, co? Robiłaś to bez zabezpieczenia?

Gość Blondi18
tak , robiłam to bez zabezpieczenia bo ufałam chłopakowi w sumie kto by nie ufał (jestem z nim 3 lata) ale też obawiam się że jak się dowie to odejdzie ode mnie ;/

@Blondi18 To nie jest kwestia w której należałoby ufać - jeśli chodzi o seks bez zabezpieczenia, bo facet nie zawsze zapanuje nad sobą, różnie bywa. Trzeba być ostrożnym,a nie ufać, że zdąży. Musisz zrobić test i nie katować się tą nieświadomością

Gość Blondi18
y sorki może ktoś o takim samym nicku pisał bo ja dopiero pierwszy post o tym piszę ;//

Gość Blondi18
wiem że muszę test zrobić ale strasznie się boję że zostanę z tym sama i nikt mi nie pomoże :(

sluchaj, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, zrob test, poinformuj swojego, idz do ginekologa wczesniej moze porazmawiaj z mama, to juz 2gi miesiac dla dobra twojego dziecka i ciebie nie zwlekaj

Nie myśl, co będzie potem, narazie skup sie na tym co jest teraz. POtem się bedziesz martwiła, jeśli będzie taka potrzeba. Może się okazać, że nie jesteś w ciąży i odzyskasz spokój ducha

Gość Blondi18
może i masz rację nic się już nie poradzi jutro będę musiała udać się do apteki po test , gorzej jak mój tego nie zaakceptuje :/ tak się boję eh

Nie bój się, jak Cię kocha, jak to jest odpowiednia osoba, to to zaakceptuje, musi.

Gość Blondi18
dzięki , jutro biegnę do apteki i się dowiem ;) w tym temacie również dam znać jaki wyszedł wynik. A jakie mogę mieć prawdopodobieństwo że test jest 100-u% ?

To życzę spokojnej nocy i uśmiechu jutro, czekam na wiadomości :) A co do prawdopodobieńswa, to trudno powiedzieć, nie znam się, może spr na necie,albo kup z 2 testy.

Gość Blondi18
I robiłam przed chwilką właśnie test. Wynik wyszedł pozytywny ale ta druga kreska jest taka słaba ale nie bardzo :(

Gość kkkkkgggggg
no to jestes w ciazy, a facet jak ma Ci robic akcje to powinien w ryja od kogos dostac bo jezeli nie chcial bobasa to mogl myslec i sie zabezpieczac, co Wy dzieci, ze nie wiecie, ze bez antykoncepcji bardzo latwo mozna wpasc??

Gość Blondi18
wiesz dziećmi nie jesteśmy ja mam prawie 18ście a mój ma 24 , ale już mu powiedziałam że robiłam test i wyszedł pozytyw to on powiedział że mi pomoże jak tylko będzie mógł, to już dobry znak.

tak to już dobry znak. ;) Teraz chyba najwyższy czas pójść do lekarza co? To już będzie 100% gwarancji i świadomość tego co i jak. No chyba ze wcześniej jeszcze na drugim lub innym teście sobie sprawdzisz.

Gość Blondi18
na dwóch testach tak samo wyszło więc na dniach do lekarza będę musiała iść :) ale już się tak nie zamartwiam po rozmowie ze swoim :)

Gość to jest glupota
"powiedział że mi pomoże jak tylko będzie mógł" aha juz to widze, jak ci pomoze, nagle sobie przypomni i powie "kochanie nie moge ci pomoc" albo pomoc bedzie wynosiła 0.5 godzi w miesiacu w momencie gdy przyniesie 300zł na dziecko

Gość Blondi18
Wiesz znam go , po za tym mieszkamy razem. Na początku miałam obawy , kiedy to mu powiedziałam że nie mam okresu a ten , a co zdradzasz mnie itd. I dla ciekawskiego nie nie ciesze się.