Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość setny brzuszek

przechodzę na dietę

Polecane posty

Gość setny brzuszek

dobry wieczór wszystkim

Gość setny brzuszek
jak ja nie schudnę teraz to już nigdy nie schudnę. nie chcę być wielorybem.dlaczego to takie trudne przejść na dietę i wytrwać w niej

Gość setny brzuszek
już mnie krew zalewa przez mój brzuch który jest potężny źle mi się schylać jest sporo większy od mojego biustu

Gość setny brzuszek
nie nawidzę swojego ciała tak gruby brzuch mam już ponad 8 lat ramiona sflaczałe okryte tłuszczem tyłek za to płaski łydki szczupłe uda grube

Gość setny brzuszek
niech mi ktoś pomoże ale przemówi do rozsądku zawsze się wykruszam na diecie przez weekendy albo inne rzeczy

Gość setny brzuszek
pusto tutaj nikt nie zaglądnie

Gość setny brzuszek
nie wiem czy zasnę jestem wkurwiona na samą siebie że nie potrafię być silna i twarda i wytrwać w postanowieniu i pokazać wszystkim na co mnie stać

Gość setny brzuszek
no nic .. idę zaglądnę tutaj jutro oby nic się nie zmieniło w mojej motywacji DOBREJ NOCKI

Gość setny brzuszek
dzień dobry jest ktoś kto ze mną startuje???

Gość arnik
witam ja tez sie odchudzam jaka masz diete

Gość wejdz na jakis topic i piszz
z dziewczynami nie wiem co chcesz robic,topikow sie roi,zalezy jaka chcesz dietem stosowa,ale najleije bedzie jak bedziesz jesc wszystko tylko mniej i do tefgo duzo ruchu

Gość setny brzuszek
Ja dziś zważyłam się rano po wstaniu z łóżka na czczo i jest u mnie na liczniku 65 kilogramów... mam 170 wzrostu Ale brzuch mam potężny naprawdę większy niż biust i to sporo nawet źle mi się schylać do tego ramiona sflaczałe tłuste falują...u mnie tłuszcz gromadzi się na brzuchu ramionach ale piersi mam małe i nogi w miarę szczupłe ja właściwie sama jeszcze nie wiem na jaką dietę przychodzę dziś nie jestem przygotowana ale chcę zacząć mam butlę wody mineralnej a w lodówce nieciekawie nie widzę tam nic ciekawego do zjedzenia na śniadanie a wy co jadłyście dzisiaj ?? ja myślę że będę oscylować w granicy 1200 kalorii i posiłki co trzy godziny

Gość setny brzuszek
a co ja będę komuś wchodzić w paradę i się wcinać ja chcę zacząć nowy wątek może jakaś kobietka się przyłączy do mnie?

Gość to nie masz nadwagi
mozesz pracowac na sylwetka,ja bym na twoim miejscy zapisala na na basen,3 razy w tyg wystarczy,nogi i ramiona bardzo sie wysmukla,zabka jest dobra na brzuch i ramiona,pozniej,mozesz dorzucic sobie silownie

Gość to nie masz nadwagi
jedzienie co pare godzin,male posilki i ruch to jest wlasnie to

Gość to nie masz nadwagi
przylaczy sie do topika to nie wcinac w parade,tylko bedziesz miala wsparcie i zawsse ktos ci doradzi,w kupie sila

Gość arnik
ja chce stosowac diete dr dukana co wy na to? oczywiscie czwiczenia tez ja jak narazie jadlam jedno jajko marchewke i jogurt staram sie jesc co dwie godz

dieta Dukana odchudza faktycznie szybko, ale jeśli nie będziesz pić dostatecznie dużo to możesz doprowadzić do zakwaszenia organizmu i uszkodzić pracę nerek. Stosowałam i tą dietę i waga powraca jak bumerang jak zaprzestajesz jej stosowania.

Gorąco polecam sposób żywienia a nie dietę, jeść wszystko ale nie wszystko razem. Ja tak schudłam 2,3 kg w tydzień;P

Gość Olcia Dubicka
Skoro próbowałaś i nadal jesteś wielorybem to znaczy że źle się do tego zabierałaś i powinnaś coś zmienić, jeśli to byłą głodówka to nie dziw się że nadal jesteś wielorybem. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.