Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arianna felk

sprawdzic go nie sprawdzić? oszaleje chyba

Polecane posty

Gość arianna felk

jestem z moim facetem 1, 5 roku, zauważyłam że ostatnio troche inaczej sie zachowuje, mam wrażenie że cos kręci. Na niczym złym go nie przyłapałam ale nie wiem dlaczego, mam takie silne uczucie że nie jest ze mna szczery. Nie wiem co mam robić, nie chce swojej i jego przyszłości opierac na mojej intuicji, szczególnie że jestem osoba bardzo zazdrosną o niego. Ostatnio miałam taki mętlik w głowie że nie wytrzymałam i przejrzałam jego telefon, nic podejrzanego nie znalazłam. Nie zyskałam pewności tylko wyrzuty sumienia że coś takiego zrobiłam :( Nie mam pojecia co robić.

Nie rozumiem tytułu i treści - sprawdzić? Przecież go sprawdziłaś... Ale nie przejmuj się - z moich obserwacji wynika, albo gdzieś to doczytałem, sam już nie wiem :P , że 70-80% kobiet sprawdza telefon swojemu facetowi. Jak już musisz (bo wiem, że nie ma na was rady) to on nie może się o tym dowiedzieć! Bo się wścieknie i powie, że nie masz zaufania do niego.

Gość weszlam na chwile
nie nakrecac sie.To za moment przerodzi sie w obsesje .Zmarnujesz wszystko, jesli to jest wymysl chorej wyobrazni. Zluzuj warkoczyki moze.

Gość arianna felk
sprawdziłam, ale szczerze mówiąc chciałabym więcej. W telefonie nic nie było, dostępu do jego kompa nie mam. Moze i obsesja, a moze odczuwam zmiane w jego zachowaniu? Troche go znam i wiem jak sie zachowuje kiedy coś kreci. Nie chce czekac i przygolądać, majac w myśli że moze nie jest szczery. To mnie wykańcza, kiedys byłam go pewna :(

Gość Glissindda
Intuicja najczęściej nie myli nie daj po sobie nic poznać ale obserwuj go Ja bym tak zrobiła .Ale nie szalej .

Gość pchlinkaaa
moze ma teraz takie dni. moj chlopak je miewa dosc czesto i wtedy ustalilismy ze odpoczywamy chwile od siebie. tzn oczywiscie mamy konkat itd, ale mamy tez troszke czasu dla siebie. uwierz mi - faceci tak maja. pogadaj z nim i tyle :) ach, i telefonu wiecej nie sprawdzaj, bo jesli nic nie znajdziesz, to bardziej zeżrą Cię wyrzuty sumienia niz potencjalne znalezienie dowodow "zdrady" :)