Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska to chory kraj

Dziecko powinno byc z rodzina! A sady daja opieke nad dzieckiem obcym

Polecane posty

Gość polska to chory kraj

Co za chory kraj. Moja siostra ma odebrane prawa rodzicielskie, jej znajomi ktorzy razem z nia brali udzial w libacjach alkoholowych zostali rodzina zastepcza dla dzieciaka. Jestem wkurzony. Mnie powiedziano wprost ze jestem rozwodnikiem, ze mialem wyrok w zawieszeniu to nie mam zadnych szans. Moj ojciec leczyl sie z alkoholizmu i zaden z nas nie moze zostac rodzina zastepcza dla dziecka. Teraz rodzina zastepcza wychowuje go! I co, nam utrudniaja kontakt z nim.

Polska to jeszcze nic. Zobacz co dzieje się w Szwecji czy Norwegii. Nie mieści mi się w głowie jak można tak sobie zabrać dziecko bo jakaś baba która często nawet nie ma własnych dzieci ocenia że dziecko jest np zaniedbane. szok.

Gość chory kraj? tak. ale dlatego,
ze przyznal dziecko twoim znajomym, a nie obcym ludziom na poziomie bez nalogow ani przeszlosci kryminalnej, ktorzy jeszcze odratowali by to dziecko i wychowali na kogos normalnego. twoi znajomi wychowaja go tak jak ty bys je wychowal - na taka sama osobe jak wy (niestabilna emocjonalnie moczymorde z rekordem kryminalnym i nieumiejetnoscia stworzenia normalnego zwiazku ani relacji rodzinnych, ktora niczego nie osiagnie w zyciu). spojrz na swoje/wasze zycie: 'siostra ma odebrane prawa rodzicielskie' 'znajomi razem z nia brali udzial w libacjach alkoholowych' 'jestem rozwodnikiem' 'mialem wyrok w zawieszeniu' 'ojciec leczyl sie z alkoholizmu' zyjecie w wielkim gownie i pograzacie w nim dziecko, ktore powieli wasz los. takie rodziny powinny byc legalnie poddawane sterylizacji farmakologicznej, bo stanowia obciazenie i zagrozenie dla spoleczenstwa.

Gość kaskadaaa
twoja rodzina to patologia więc ja jestem za odbieraniem z takich rodzin dzieci. patologia rodzi patologię!!! Może jest szansa że obce osoby wychowają patologiczne dzieci na normalnych ludzi.