Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friusjh

Mam problem z sexem

Polecane posty

Gość friusjh

Mam problem z sexem, ale to jest bardzo poważny problem, tak po za tym ze mną wszystko w porządku, mam ładnego dużego penisa, ładną sylwetke i fajny jestem, tylko jakiś taki zablokowany i zgaszony, pozatym masturbowalem sie z 10lat, już słysze te westchnienia kobiet że chcialyby takiego poczuc, ale wyszło tak ze jeszcze zadnej niewyruchalem, tak, to prawda, mam 30lat i kazdy dzien odbył sie bez sexu, jakbym miał teraz 15lat i przyszło by mi sie dowiedziec że nigdy nawet niezobacze majtek na dziewczynie z bliska to bym sie chyba zabił. Pisze powaznie, mam nerwice sexualną, do tego zawsze wzbudzałem zainteresowanie płci kobiecej, szczegolnie jak sie ogarnalem. Poszukiwalem sexu w internecie gdzie sie dało, przez te wszystkie lata wyszło mi ileś cyberków mniej czy bardziej udanych i kilka sextelefonów w ktorych postawiłem sie w roli pożądliwego faceta z napecznialym penisem co wyznaje że mu stoi co było dla mnie poniżające. Przez te wszystkie lata nic niemoglem zdziałac w życiu bo to niezapsokojenie sexualne niepozwalało mi nawet zasypiać